Використання дошки Google Jamboard для роботи на уроці зарубіжної літератури в 7 класі над темою «Особливості сюжету та композиції оповідання А.К.Дойла «Пістрява стрічка»

Про матеріал
Представлений контент до уроку за оповіданням А.К.Дойла "Пістрява стрічка" – це, з одного боку, варіант наочності та візуалізації навчального матеріалу, а з другого – корисний онлайн-додаток для інтерактивної взаємодії з учнями при виконанні практичних завдань.
Перегляд файлу

«Використання дошки Google Jamboard для роботи на уроці зарубіжної літератури в 7 класі над темою «Особливості сюжету та композиції оповідання А.К.Дойла «Пістрява стрічка»

 

Google Jamboard – інтерактивна віртуальна дошка, зручний і багатофункціональний інструмент, який дозволяє демонструвати ключову інформацію під час уроку в Zoom чи Google Meet, а також одночасно взаємодіяти з усім класом,  окремою групою школярів  чи індивідуально у режимі реального часу. Функціонал сервісу зрозумілий, доступний, легкий в роботі.

У межах одного документу можна створювати до 20 сторінок/фреймів.

Для виконання інтерактивних завдань представлено інструментарій: пензлик, гумка, курсор, кольорові стікери, форми, тестовий редактор, вставка зображень, лазерна указка.

За допомогою інтерактивної дошки можна не лише пояснювати навчальний матеріал, а й активізувати увагу школярів та запропонувати їм виконати індивідуальні чи завдання у групах з використанням готових шаблонів. Пропонуємо кілька варіантів.

Пропоную переглянути та скористатися матеріалом до уроку на тему «Особливості сюжету та композиції оповідання А.К.Дойла «Пістрява стрічка». Це можна зробити за активним посиланням:

https://jamboard.google.com/d/1GNtGsVUhEiI6Nd4nL9HGC_2XjpZqt8jG8gd0zlLoq48/edit?usp=sharing

Представлений контент до уроку – це, з одного боку – варіант наочності та візуалізації навчального матеріалу, а здругого –корисний онлайн-додаток для інтерактивної взаємодії з учнями при виконанні практичних завдань.

Бажаю змістовної взаємодії на дошці Jamboard для вас і ваших учнів!

 

docx
До підручника
Зарубіжна література 7 клас (Волощук Є.В.)
Додано
18 березня 2023
Переглядів
256
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку