Використання криптовалюти в наш час

Про матеріал
Ессе на тему "Використання криптовалюти в наш час". Чи актуальне в умовах карантину? Чи актуальне взагалі у світі?
Перегляд файлу

Використання криптовалюти в наш час

Сьогодні фінансові системи окремих країн, як і інші сфери економіки, удосконалюються і прогресують у контексті розвитку глобалізації, поширення ІТ-технологій та загальної комп’ютеризації; на заміну традиційним грошам, які емітує держава, приходить електронна криптовалюта.

Буквально за останній рік криптовалюта завоювала інтерес не тільки людей, а цілих держав, які почали активно впроваджувати цю валюту в свій повсякденний обіг. Цей засіб платежу вже набирає обертів у використанні в розвинених країнах світу. Тому важливо проаналізувати та спрог- нозувати деталі появи та розвитку нової валюти для признання її як засобу платежу.

Зараз у період карантину криптовалюта стала лідером по використанню у всьому світі. Люди не знімають гроші з карток та розраховуються безконтактно.  Всі сервіси з обслуговування та доставки також перейшли на безготівковий розрахунок. На мою думку це дуже правильно і майбутнє саме за комп’ютерними технологіями. Адже так ви не носите із собою купу грошей які до того ж є накопичувачами бактерій та мікробів.

Отже час не стоїть на місці все розвивається і можливо через деякий час з’являться нові технології оплати та отримання грошей, і можливо колись вся фінансова система світу буде прозорою та  доступною для перегляду будь якому пересічному громадянину.

docx
Додав(-ла)
Зінчак Оксана
До підручника
Економіка (рівень стандарту, академічний рівень) 11 клас (Радіонова І. Ф., Радченко В. В.)
Додано
2 червня 2020
Переглядів
528
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку