«Використання платформи Google Classroom в умовах змішаного та дистанційного навчання»

Про матеріал
Як працювати з учнями на відстані та не втратити звичної ефективності? Одним із найкорисніших додатків для роботи з дітьми є «Google Classroom», що створює інтерактивне онлайн - середовище, у якому можна виконувати звичні учбові завдання та проводити зустрічі. Тому, ця форма роботи з учнями є найбілш зручною і має зворотній зв’язок з усіма учасниками навчального процесу.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Мета розробки проєкту онлайн-курсу: Як працювати з учнями на відстані та не втратити звичної ефективності? Одним із найкорисніших додатків для роботи з дітьми є «Google Classroom», що створює інтерактивне онлайн - середовище, у якому можна виконувати звичні учбові завдання та проводити зустрічі. Тому, ця форма роботи з учнями є найбілш зручною і має зворотній зв’язок з усіма учасниками навчального процесу. Хід розробки: Використовувати «Google Classroom» аби відтворити звичайний шкільний клас у режимі онлайн. У вкладці «Потік» учні можуть лишати фото етапів роботи з власних зошитів, записувати відео створення поробки та ділитись посиланнями.

Номер слайду 3

Завдяки додатку можемо: надсилати матеріали всім учням одразу, дистанційно; збирати роботи онлайн, а не нести додому стоси зошитів; бачити статистику виконання; створювати анкетні опитування; планувати час розсилки завдань; налагоджувати невидиме для інших учнів індивідуальне спілкування з більш сором’язливими школярами тощо. додаток є безкоштовним, також він захищений від втрати інформації (всі дані копіюються на Гугл-диск), та проникнення сторонніх осіб. А ще він неймовірно простий і зручний, завдяки чому і здобув усесвітню популярність.

Номер слайду 4

Основним елементом Google Classroom є Групи. Функціонально групи нагадують структурою форуми, оскільки вони дозволяють користувачам з легкістю відправляти повідомлення іншим користувачам, з якими вони часто спілкуються в межах цієї групи. Групи також можна використовувати для розповсюдження прав доступу до навчальних курсів.

Номер слайду 5

Основні переваги сервісу. Використання Google Classroom не зводиться до заміни паперових носіїв інформації електронними. Сервіс дозволяє поєднувати процеси вивчення, закріплення та засвоєння навчального матеріалу, які під час традиційного навчання відокремлені один від одного. Використання Google Classroom систематизує та виносить на більш високий рівень роботу всіх учасників освітнього процесу.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

ВИСНОВКИ Google Classroom на відміну від своїх попередників дозволяє використання викладачами інтегрованих інструментів пакету Google Apps, наприклад, Google Drive і Gmail, існуючи при цьому у вигляді окремої системи управління навчанням.

Номер слайду 9

ПОСИЛАННЯ НА СТВОРЕНИЙ КУРС https://classroom.google.com/c/MjgxMzEyNzY3ODM3?cjc=sheo4of

ppt
Додано
11 квітня 2021
Переглядів
1660
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку