Перспективний план розвитку школи

Про матеріал
Перспекивний план розвитку шнавчального закладу за напрямками "Абетки для директора"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Перспективний план розвитку загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.№ 2 Кіровоградської міської ради Кіровоградської області Кандидат на посаду директора Базеко І. М.

Номер слайду 2

Загальні відомості про навчальний заклад41235 Освітні процес з 08.00 з п'ятиденним робочим тижнем. Учні забезпечені харчуванням. Гурткова робота мистецького напрямку. Відкрито заклад у 1909 році. Навчається -320 учнів. Пріоритети: формування цінностей, знань та компетентностей.

Номер слайду 3

І. Освітнє середовище1.1. Комфортні та безпечні умови навчання та праці(Приміщення і територія навчального закладу)Перспективний план розроблено за критеріями оцінювання освітніх і управлінських процесів закладу освіти та внутрішньої системи забезпечення якості освіти. Здобутки:1. Приміщення і територія навчального закладу стало більш безпечним та комфортним для навчання та праці, а саме:-стіни навчального закладу ілюстровані під зони ( Шкільна вітальня, “Галерея”, “Крок до зірок”, “Творча перерва”)-ілюстрована підлога для здорового дозвілля учнів молодших класів;-всновленно екологічно безпечні лавки для учнів.

Номер слайду 4

1.1.1. Приміщення і територія

Номер слайду 5

1.1.1. Приміщення і територія. Перспектива:-збільшення камер відеоспостереження;-покращення освітлення в навчальних кімнатах старого корпусу;-ремонт вестибюлю, коридорів старого корпусу та переходу до їдальні;-модернізація спортивної площадки;-створення географічного майданчика;-створення зон відпочинку та Арт-коридорів;-створення екологічних стежин , ділянок для дослідження та вирощування рослин.

Номер слайду 6

Освітній процес{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}

Номер слайду 7

Номер слайду 8

1.1.2. Забезпечення навчальними та іншими приміщеннями. Здобутки : Придбанно телевізори в навчальні кабінети та радіосистему Поповнення спортивного обладнання (м'ячі та сітка для волейболу) Встановлено систему очищення питної води

Номер слайду 9

1.1.2. Забезпечення навчальними та іншими приміщеннями

Номер слайду 10

1.1.2. Забезпечення навчальними та іншими приміщеннями. Перспективи:-поповнення сучасним обладнанням кабінетів природничо-математичного класу, фізики, кабінету обслуговуючої праці та майстерні, кабінету мистецтва;-оновлення спортичного інвентарю;-облаштування сучасного читального залу-студії.

Номер слайду 11

1.1.2. Забезпечення навчальними та іншими приміщеннями

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Шляхи реалізації:1. Участь у проєктах, конкурсах2. Подача проєктів до Краудфандингової платформа Go. Fund. Ed3. Залучення благодійної допомоги4. Меценатство5. Переробка вторинної сировинини

Номер слайду 14

ІІ. Освітній процес. Здобутки (для здобувачів освіти):- участь у Всеукраїнських проєктах (“Компола”, “Healthy Schools») маємо компостер для виготовлення добрива;- представлення Кіровоградської області в фіналі Всеукраїнського спортивно-масового заходу від НОК “Олімпійське лелеченя”;- збільшена кількість інформаційних технологій під час освітнього процесу;розширена мережа гуртків (співпраця з Кіровоградським обласним ЦДЮТом): “Скульпурна мініатюра”, паперопластика “КвіОрі”, фотогурток, гурток різьби по дереву, гурток керамічного ліплення.співпраця з Кіровоградською обласною федерацією тхеквандозапровадження рухливих музичних перерв;достатній рівень дистанційного навчання (інф.з сайту “З перших уст” за результатами дослідження ГО, яку провели в рамках проекту «Активні батьки Кропивницького» за підтримки Європейського фонду підтримки демократії.

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Здобувачі освіти. Перспектива:-запровадження електронних щоденників;-формування у здобувачів освіти відповідального ставлення до результатів навчання(мотивація навчальної діяльності, організація прес-центру, формування науково-дослідних товарист);-продовжувати формувати здоровꞌязбережувальні компетентності;-виховувати навички академічної доброчесності.

Номер слайду 17

Номер слайду 18

ІІ. Освітній процес. Здобутки (для освітян):-організація швидкої комунікації (спільнота в Viber, наради при директорові та педагогічні ради в режимі online)- збільшена кількість інформаційних технологій під час проведення уроків;-участь у конкурсах фахової майстерності, освітніх форумах, регіональних (не) конференціяз Ed. Camp;-започатковано створення відеоуроків з фізичного виховання https://krschool2.klasna.com/uk/site/distantsiina-osvita.html.

Номер слайду 19

Заголовок слайда

Номер слайду 20

Освітяни навчального закладу. Перспектива:-вдосконалення володіння та використання інформаційно-комунікаційних технологій в освітньому процесі;-створення власних відеоуроків;-залучення педагогічних працівників до інноваційної освітньої діяльності, продовження участі у проєктах;-робота в прогресивній команді однодумців.

Номер слайду 21

Номер слайду 22

ІІ. Освітній процес. Здобутки (для батьків):-залучення батьків до складання шкільного меню ;-спільна участь в проєктах;-активна участь батьків у майстер-класах, виховних заходах, благодійних ярмарках;-інформування про шкільне життя через сторінку школи у соціальній мережі Facebook

Номер слайду 23

Номер слайду 24

ІІ. Освітній процес. Перспектива:-подальший розвиток педагогіки партнерства;-запровадження Дня відкритих дверей;-залучення батьків (за згодою) до участі у позакласних заходах.

Номер слайду 25

Школа повинна зробити людину успішною…Лілія Гриневич

Номер слайду 26

Шаблон для презентація взято з сайту https://presentation-creation.ru/powerpoint-templates.html. Фото в презентація використовувалось з пошукової системи Google, розділ зображення. Дякую за увагу!

Середня оцінка розробки
Структурованість
3.7
Оригінальність викладу
3.7
Відповідність темі
4.0
Загальна:
3.8
Всього відгуків: 3
Оцінки та відгуки
  1. Сукманська Ганна Сергіївна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  2. Гулевич Галина Василівна
    Загальна:
    3.3
    Структурованість
    3.0
    Оригінальність викладу
    3.0
    Відповідність темі
    4.0
  3. Shved Luda
    Загальна:
    3.0
    Структурованість
    3.0
    Оригінальність викладу
    3.0
    Відповідність темі
    3.0
pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
12 квітня 2021
Переглядів
8435
Оцінка розробки
3.8 (3 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку