Розробка теми побудована на основі заповнення таблиці з використання слайдів, де не подано підписів до ілюстрацій і учні самостійно визначають необхідні дані. А також подано технології виробництва певних продуктів харчування.
Виробництво харчових продуктів, напоїв. Харчова промисловість – сукупність підприємств, що займаються переробкою продовольчої сировини та забезпечення населенням продуктами харчування
Номер слайду 2
Чинники розміщення підприємств. Сировинний. Споживчий. Сировина втрачає якість при транспортуванніГотова продукція втрачає якість при транспортуванні1т цукру = 7,3т цукрового буряку1т олії = 4-8т соняшникового насіння1т вершкового масла = 23т молока1т твердого сиру = 9,4т молочної сировини1т продукції = 1т сировини. ТРАНСПОРТНИЙ
Номер слайду 3
{5940675 A-B579-460 E-94 D1-54222 C63 F5 DA}Назва галузіСировина. Продукція. Чинник. Сировинний. Споживчий. Транспортний. Харчова промисловість в Україні
Номер слайду 4
Номер слайду 5
Борошномельно-круп’яна
Номер слайду 6
Хлібопекарська
Номер слайду 7
Макаронна
Номер слайду 8
Цукрова
Номер слайду 9
Цукровий завод. Миття і різання. Очищення соку Випаровування Вичавлювання соку. Фільтрація соку Цукровий пісок. Сховища. Плантація буряку. Жом Тваринництво Обпалювання Вапняк Пальне Вапнякове молоко. Електро-енергія Гаряча вода, пара