Вірш учня до "Пісні в прозі" Чарлза Діккенса

Про матеріал

Усі діти талановиті. Завдання кожного вчителя - допомогти учням розкрити свій талант. Можливо, вірш учня 6 класу Семенюка Віталія до "Пісні в прозі" Чарлза Діккенса надихне когось із учнів на створення власного поетичного шедевру.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тульчинська ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей з ПВФПВірш учня 6 класу Семенюка Віталія. До твору Чарлза Діккенса«Різдвяна пісня у прозі»

Номер слайду 2

Жив – був колись на світі чоловік. Його з дитинства Скруджем називали. До зла його давно вже кожен звик. Та і жорстокіших за нього ви не знали.

Номер слайду 3

Повірте: злива, град чи білий сніг. За нього всі щедрішими бували. Таким він був скупим, це просто сміх. Його діла людей всіх дивували.

Номер слайду 4

Та Марлі Струджу якось підказав,Що чесно й справедливо треба жити. Він якось духів трьох йому прислав,Щоб друга в ніч Різдва могли змінити.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Ті Скруджа провели в минулі дні,І показали те, що є сьогодні. А потім - в майбуття - часи сумні: Самотні, непотрібні всім, холодні…

Номер слайду 7

І став наш Скрудж найкращим за усіх. Він щиро з усіма завжди вітався. Він полюбив Різдво, веселий сміх…І в пам’яті всіх добрим залишався.

Номер слайду 8

Вірш учня 6 класу Семенюка Віталія. Тульчинська ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей з ПВФП

pptx
Додано
10 серпня 2018
Переглядів
1599
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку