Внутрішня гармонія – шлях до психічного здоров’я людини.

Про матеріал

Внутрішній спокій та гармонія – важлива складова нашого щасливого життя. «Але, що таке, той «внутрішній спокій»? І як його досягнути?» - спитаєте ви. Кожен з нас унікальний, неповторний, особливий. Тому єдиної відповіді на поставлене питання дати ніхто не зможе. Адже її не існує. Одна людина знаходить гармонію та спокій, коли досягає своєї мети, мрії, задовольняє свої потреби. Для іншого спокій приходить тоді, коли щасливі його рідні та близькі.

Перегляд файлу

Внутрішня гармонія – шлях до психічного здоров’я людини.

Внутрішній спокій та гармонія – важлива складова нашого щасливого життя.

«Але, що таке, той «внутрішній спокій»? І як його досягнути?» - спитаєте ви.

Кожен з нас унікальний, неповторний, особливий. Тому єдиної відповіді на поставлене питання дати ніхто не зможе. Адже її не існує.

Одна людина знаходить гармонію та спокій, коли досягає своєї мети, мрії, задовольняє свої потреби. Для іншого спокій приходить тоді, коли щасливі його рідні та близькі.

Єдине, що 100% можна стверджувати – лише людина емоційно – стійка, з високим рівнем стресостійкості, яка вміє позитивно мислити та яка бажає розвивати в собі ці якості – здатна досягнути того стану «дзен», який дозволяє дивитися в реальність з широко відкритими очима та правильним розумінням дійсності, а отже досягнути внутрішньої гармонії та зберегти своє психічне здоров’я.

Лише така людина може допомогти іншим. І справжня істина заключається в тому, що кожен з нас може досягнути цього стану. Варто лише забажати, прикласти трішечки зусиль та перестати боятись звертатися за порадою до спеціалістів або людей, які, на вашу думку, взмозі вам допомогти.

 

 

Сергієнко Галина, Корюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №4

 

docx
Пов’язані теми
Психологія, Інші матеріали
Додано
19 січня 2021
Переглядів
1426
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку