Волейбол: Основні прийоми гри

Про матеріал
Тема уроку: Волейбол: Основні прийоми гри Клас: 9-й клас Тривалість: 60 хвилин Мета: Ознайомити учнів з основними прийомами гри в волейбол. Розвивати координацію рухів та реакцію на м'яч. Вчити учнів правильно виконувати прийоми гри та дотримуватися правил гри. Обладнання: Волейбольний м'яч. Волейбольна сітка. Стіл та маркери для проведення теоретичної частини уроку. Хід уроку: I. Вступ (5 хв) Привітання учнів та введення в тему уроку. Запитання: Чи грали ви колись в волейбол? Які основні прийоми гри вам відомі? II. Теоретична частина (15 хв) а) Огляд правил гри в волейбол: - Пояснення правил гри та розподіл на команди. - Демонстрація техніки відбивання та підкидання м'яча. б) Ознайомлення з основними прийомами гри: - Презентація зображень основних прийомів гри в волейбол. - Детальне пояснення та демонстрація кожного прийому на дошці. III. Практична частина (40 хв) а) Розіграш м'яча: - Розподіл учнів на команди. - Завдання командам провести розіграш м'яча відповідно до правил гри та використовуючи основні прийоми. б) Тренування з виконання прийомів: - Розподіл учнів на групи та навчання їх виконанню основних прийомів гри в волейбол. - Проведення тренування з виконання прийомів та удосконалення техніки. IV. Висновок (5 хв) - Обговорення результатів та спостережень під час гри та тренування.
Перегляд файлу

Тема уроку: Волейбол: Основні прийоми гри

Клас: 9-й клас

Тривалість: 60 хвилин

Мета:

  • Ознайомити учнів з основними прийомами гри в волейбол.
  • Розвивати координацію рухів та реакцію на м'яч.
  • Вчити учнів правильно виконувати прийоми гри та дотримуватися правил гри.

Обладнання:

  • Волейбольний м'яч.
  • Волейбольна сітка.
  • Стіл та маркери для проведення теоретичної частини уроку.

Хід уроку:

I. Вступ (5 хв)

  • Привітання учнів та введення в тему уроку.
  • Запитання: Чи грали ви колись в волейбол? Які основні прийоми гри вам відомі?

II. Теоретична частина (15 хв) а) Огляд правил гри в волейбол: - Пояснення правил гри та розподіл на команди. - Демонстрація техніки відбивання та підкидання м'яча.

б) Ознайомлення з основними прийомами гри: - Презентація зображень основних прийомів гри в волейбол. - Детальне пояснення та демонстрація кожного прийому на дошці.

III. Практична частина (40 хв) а) Розіграш м'яча: - Розподіл учнів на команди. - Завдання командам провести розіграш м'яча відповідно до правил гри та використовуючи основні прийоми.

б) Тренування з виконання прийомів: - Розподіл учнів на групи та навчання їх виконанню основних прийомів гри в волейбол. - Проведення тренування з виконання прийомів та удосконалення техніки.

IV. Висновок (5 хв) - Обговорення результатів та спостережень під час гри та тренування.

 

docx
Додав(-ла)
Бурденюк Ігор
Додано
8 травня 2023
Переглядів
403
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку