Волонтерський загін «ФЕМІДА»

Про матеріал
Досвід роботи. Проект студентів юридичного відділення, виконаний на уроці інформатики. Волонтерській загін «ФЕМІДА» Коледжу управління, економіки і права ПДАА був створений  з метою об’єднання та мобілізації добровільних зусиль студентів, для створення  позитивних змін у суспільстві, місті, спільного рішення загальних проблем виховання, бажання у студентів добровільно служити людям та суспільству.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Волонтерський загін «ФЕМІДА»Твори добро, бо ти – Людина, І не пускай у серце зло, Даруй любов – бо ти – єдина Прогониш біль своїм крило. М

Номер слайду 2

Волонтерській загін «ФЕМІДА» Коледжу управління, економіки і права ПДАА був створений  з метою об’єднання та мобілізації добровільних зусиль студентів, для створення  позитивних змін у суспільстві, місті, спільного рішення загальних проблем виховання, бажання у студентів добровільно служити людям та суспільству. Мета загону. Статут волонтерського загону «ФЕМІДА»: Волонтером може стати кожен студент коледжу, який бажає брати участь у справах волонтерів, безкоштовно надавати правову допомогу, розуміти соціальну значимість своєї діяльності.

Номер слайду 3

Основними напрямами роботи волонтерського загону «ФЕМІДА» є:«Я і здоров’я» ( проведення превентивних заходів серед неповнолітніх по формуванню здорового способу життя та профілактиці негативних явищ).«Я і людина» (надання безоплатних юридичних консультацій соціально-вразливим верствам населення).«Я і закон» (правова допомога студентам пільгових категорій).

Номер слайду 4

Надати правову допомогу. Дати пораду. Дарувати любов. Зігріти посмішкою. Вислухати. Допомогти подолати свої недоліки. Віддати свій час корисній справіМожливо, відкрити нову сторінку життя. Волонтери Коледжу управління, економіки і права ПДАА „ФЕМІДА" можуть:

Номер слайду 5

Нових друзів. Нові знання. Практичний досвід. Моральне задоволення. Грунт під ногами. Сенс життя. Волонтери загону „ФЕМІДА" отримують:

Номер слайду 6

Хочеш змінити світ...    Шукаєш нових друзів...    Переконаний, що люди допомагають людям...    Бажаєш виділитися з натовпу...   Вважаєш, що є мета, але є проблеми в її досягненні…    Сподіваєшся відкрити світ нових надій... Вирішив поділитися своїм життєвим досвідом... Увесь час плануєш, але не знаєш що... Вмієш відповідати на питання... Компанійська людина... Тоді віддай своє серце волонтерству. Якщо ти:

Номер слайду 7

Зваж свої знання, можливості, бажання, вміння. Вибери для себе час і день. Визнач — що ти вже вмієш і чому хочеш навчитися. Що тобі краще, працювати в групі?З ким тобі ліпше працювати з однолітками, молодшими або похилими людьми?Знайди собі поле діяльності. Суспільна праця не повинна заважати навчанню. Поради починаючому волонтеру:

Номер слайду 8

Згідно з Декларацією прав людини і Міжнародною Конвенцією про права дитини волонтери розглядають свою діяльність як інструмент соціального, культурного, економічного та екологічного розвитку. Допомагати людям теж треба вміти, потрібні певні навички, одного бажання іноді буває недостатньо. Волонтерська справа має право на особливе визнання. Волонтери є силою суспільства, яке надає допомогу тим, хто її потребує, але це і унікальна школа життя для самих волонтерів.

Номер слайду 9

це добровільний вибір, що визначається особистими поглядами на позицію;це активна участь громадянина у житті суспільства;це активне сприяння покращенню якості на рівні життя, особистого розвитку та поглибленому почуттю солідарності;це самореалізація в суспільній діяльності в рамках різноманітних асоціацій, громадських об’єднань, доброчинних організацій;це сприяння реалізації основних людських потреб заради справедливості та законності в суспільстві. Волонтерський загін „ФЕМІДА" має свої закони:

Номер слайду 10

Члени волонтерського загону були учасниками тренінгів профілактичних програм і мають сертифікати тренерів

Номер слайду 11

«Я і здоров’я» ( проведення превентивних заходів серед неповнолітніх по формуванню здорового способу життя та профілактиці негативних явищ)

Номер слайду 12

«Я і людина» (надання безоплатних юридичних консультацій соціально-вразливим верствам населення)

Номер слайду 13

«Я і закон» (правова допомога студентам пільгових категорій)

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Наша адреса: 36011 м. Полтава-11,  просп. Першотравневий, 10 ( центр. корпус), вул. Гагаріна, 3 ( ІІ корпус)Електронна пошта: acup@ukr.net

pptx
Пов’язані теми
Інформатика, Виховна робота
Додано
18 жовтня 2019
Переглядів
553
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку