Впровадження гейміфікації в освітній процес початкової школи

Про матеріал
Презентація для виступу на педагогічній раді, на тему: "Впровадження гейміфікації в освітній процес початкової школи"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ВПРОВАДЖЕННЯ ГЕЙМІФІКАЦІЇ В ОСВІТНІЙ ПРОЦЕС ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ

Номер слайду 2

 Що таке гейміфікація?Гейміфікація – це використання ігровихелементів, як системи мотивуванняучнів до освітнього процесу, в якійзакладені певні мета, завдання та результати.

Номер слайду 3

Що дає впровадження геміфікаціїСприяє мотивації молодших школярів до освітнього процесу. Розвиває розумові навички, просторову уяву. Заохочує до роботи в інтерактивному середовищі. Формує практичні вміння та навички роботи в групах із закріпленням навчального матеріалу. Сприяє організації учня самостійної роботи учня.

Номер слайду 4

Основні аспекти гейміфікації

Номер слайду 5

Чому важливо включити гейміфікацію в освітній процес початкової школи

Номер слайду 6

Освітні платформи, де вчителі можуть створити свої освітні онлайн-ігри. Що діти полюбляють понад усе? Звісно ж, гратися! Але чи можна гратися і водночас ефективно навчатися? Так , якщо використовувати на уроках освітні платформи, за допомогою яких вчитель зможе створювати авторську онлайн-грудля вивчення будь – якої теми з своїми учнями. КОРИСНІ САЙТИ:https://learningapps.orghttps://vchy.com.uawww.umapalata.comhttps://wordwall.net/uk

Номер слайду 7

Результат використання гейміфікації в освітньому процесі Гейміфікація в освіті – це процес поширення гри на різні сфери освіти, який дозволяє розглядати гру і як метод навчання і виховання, і як форму виховної роботи, і як засіб організації цілісного освітнього процесу. Спектр застосування гейміфікації в освіті досить широкий, що дозволяє говорити про перспективиnцієї технології та її елементів. Отже, використання гейміфікації в освітньомупроцесі підвищує зацікавленість школярів та їх мотивацію, сприяє емоційній залученості та соціальній взаємодії між однолітками. Учні беруть активну участь у роботі, що активізує їх пізнавальну діяльність на відміну від традиційних форм навчання.

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Презентації
Додано
7 березня
Переглядів
35
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку