Як зацікавити здобувачів освіти під час дистанційного навчання

Про матеріал
Презентація на тему:Як зацікавити здобувачів освіти під час дистанційного навчання
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Як зацікавити здобувачів освіти під час дистанційного навчання

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Коли ми перейшли на дистанційну форму навчання, ми відчули зменшення рівня залученості наших учнів. Аби залучити тих, хто навчається, нам треба проявити трохи більше активності та впровадити більше неформального спілкування. Ми можемо використати наступні стратегії:

Номер слайду 5

Як зробити дистанційне навчання блищім до учнів:{52 F720 CE-6624-45 DA-9 C30-43 A6437 CCE97}Змінимо стиль викладання. Фокусуємося на взаємодіїАктивуємо кожного учня

Номер слайду 6

1. Змінюємо стиль викладання Ми маємо перейти від пасивного начитування до більш інтерактивного викладання матеріалу. Учнів, які ще не прокинулися або яким просто складно сконцентрувати увагу на занятті, треба зацікавити в нашому матеріалі. Для цього:- Розповідаємо матеріал, як історію;- Користуємося зміною тону;- Намагаємося надати графічний супровід.

Номер слайду 7

2. Фокусуємося на взаємодії з тими, хто навчається Не всі наші учні звикли до комунікації з тими, хто навчає. Через це учні не відчувають достатнього зв’язку з викладачем. Нам треба зробити так, аби кожен з тих, хто навчається, звик до комунікації в класі. Ми можемо:- Витрачати перші або останні хвилини класу на неформальне спілкування;- Створити спільний чат з навчальною групою;- Пояснити, що ми — така ж сама жива людина.

Номер слайду 8

3. Активізуємо кожного Частина учнів не почувають себе достатньо комфортно на занятті. Через це вони беруть меншу участь в навчальному процесі, ніж їх колеги. Нам треба створити приємний та комфортний клімат в класі. Для цього ми:- Використовуємо платформу Mentimeter для анонімних опитувань;- Ставимо особисте питання кожному через інші платформи;- Пояснюємо їм, чому кожен учень здатний до успіху.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Відповіді

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Сайт, де можно зробити дуже багато цікавого для всіх предметів: childdevelop.com.ua

Номер слайду 14

pptx
Додано
19 березня
Переглядів
55
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку