Загальношкільне свято "Золотий олімп"

Про матеріал

Загальношкільне свято "Золотий олімп" проводиться з метою відзначення кращих здобувачів освіти закладу

Перегляд файлу

На фоні мелодії звучить вірш Л. Лівенко «Рідна школо моя»

Ведучий: Доброго дня, шановні гості, учні, батьки, вчителі, учасники свята,

                 всі присутні.

Ведуча:   Ми раді вітати Вас на  святі  «Зоряний      

                 олімп».

           Фанфари

 

Ведучий:  Сьогодні ми відзначаємо учнів, які показали високий рівень знань,

              захищали честь школи та стали переможцями й призерами

             районних та обласних  олімпіад  та конкурсів, конкурсу науково-      

               дослідницьких робіт Малої Академії наук, інших інтелектуальних,        

               творчих та спортивних конкурсів і змагань.

Ведуча: Сьогодні ми відзначаємо наставників, які взяли на свої плечі 

                непростий обов’язок ростити обдарованість і справилися з ним

                якнайкраще.

Ведучий: Сьогодні ми вшануємо батьків, які своїми люблячими серцями виростили гідних дітей

Ведуча:   Сяйво знань і таланту у серцях яскравіє

                Тих дітей, що вбирають щедрість душ вчителів,

                 Юні  нащадки у майбутнє зоріють

                 І упевнено сходять на зірковий олімп.

Ведучий:      Україно рідна, синьоока мріє,

                 Хай святиться вічно праведне ім’я.

 

Ведуча:                        Україно, ми твоя надія!!!

 

Ведучий:                     Україно, ми твоя весна!!!

 

Худ. номер

 

Ведуча: До слова запрошуємо директора школи Любов Борисівну Шемендюк.( представляє гостей)

 

Ведучий: Наш  край  надзвичайно багатий на таланти, звідси вийшли в світ  видатні люди в різних галузях суспільного і мистецького життя: Герої соціалістичної праці, славні трудівники,  музиканти, художники, доктори наук,  вчителі, лікарі і просто гарні люди.

Ведуча:  Дроздівська земля – це розмаїття талантів минулого і сповнене високих устремлінь прийдешнє. Приємно бачити , що і сьогодні Дроздівка повниться молодими обдаруваннями. Це майбутнє нашої країни, її надія, її гордість.

Ведучий:    Співає серце і душа радіє.

І звідки, скажете, такий весняний шал?

Бо тут сьогодні віра і надія  

Прикрасили оцей зірковий бал!

Ведуча:      Який сьогодні тут зібрався цвіт -

Країни гордість, мудрість і натхнення!

  Наповнюється радістю весь світ…

Вам прославлять майбутнє й сьогодення! 

Худ. номер

 

Ведуча:  Ну, що ж. Настала найприємніша мить, мить нагородження і слави.    І першою на цю сцену ми хочемо запросити особливу дівчинку, ученицю 7 класу – Ліду Пилипенко (виходить, оплески)

Ведучий: Це дитина – борець. Одна з найкращих учениць школи. Надзвичайно талановита. Майстерно декламує вірші, є учасницею художньої самодіяльності, займається рукоділлям у різних техніках,  і саме її вироби неодноразово прикрашали шкільні  виставки. Є дипломантом обласного конкурсу « Я такий, як ти», а у конкурсі «Інтерсоняшник» отримала диплом Всеукраїнського рівня.

 

Директор вручає нагороду, бажає…

 

Виступ Ліди Пилипенко

 

Худ. номер

 

Ведуча:  Запрошуємо на сцену нашого наймолодшого олімпійця, учня 3 класу Максима Кузьменка. (виходить, оплески)  Це майбутнє нашої школи, її надія, її гордість. Бо уже зараз Максимко є відмінником навчання, активним учасником шкільного життя, і у майбутньому учителі школи покладають на нього великі надії.

 

Директор вручає нагороду, бажає…

 

Ведучий:  Настав час запросити для отримання нагороди двох чудових дівчаток, однокласниць, учениць 4 класу Пилипенко Аню та Матеїк Анну. 

(виходять, оплески)

Це відмінниці навчання, учасниці районного етапу, де Пилипенко Аня посіла 4 місце, а Матеїк Анна отримала диплом ІІІ ст.. А ще вони є активними учасницями художньої самодіяльності. Жодна концертна програма сільського Будинку культури не обходиться без їхньої участі, бо дуже артистичні і мають чудові голоси. А у складі театральної трупи школи неодноразово здобували перемогу на районному конкурсі «Маски Мельпомени»

 

Директор вручає нагороду, бажає…

 

Худ. номер

 

Ведуча: Що таке музика? Це незбагненна влада людської душі, яка примушує радіти й плакати, може поранити й вилікувати, і піднести високо до небес.  Є серед учнів нашої школи і ті, хто долучається до прекрасного світу музики. І ми хочемо запросити на сцену учня 6 класу Зубка Кирила.

(виходить, оплески)

Дитина творчо обдарована, всебічно розвинена,  грає на фортепіано і за роки навчання у музичній школі неодноразово брав участь  у музичних конкурсах, де отримував диплом переможця. Не виключення і цього річ. На конкурсі «Юний віртуоз» показав себе з найкращого боку і нагороджений дипломом ІІІ ст.. А ще Кирило гарно співає, чудово малює, захоплюється читанням, що є дуже похвально у наш  час, і створює чудові моделі автомобілів, літаків та інших транспортних засобів.  Росте майбутній не тільки музикант, а, мабуть, всесвітньо відомий інженер.   

 

Директор вручає нагороду, бажає…

 

Ведуча:     Запрошуємо на сцену ученицю 6 класу Пилипенко Вікторію. (виходить, оплески). Вікторія є гордістю нашої школи. Відмінниця. Отримує стипендію РДА. Цьогоріч у ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з трудового навчання Вікторія отримала диплом ІІІ ст. На Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді ім.. Т. Г. Шевченка на районному етапі отримала диплом І ст., на обласному – увійшла у десятку кращих, посівши 6 місце. Беручи участь у Міжнародному конкурсі з української мови ім.. П. Яцика,  на районному етапі отримала диплом І ст.., на обласному –   також диплом І ст. і захищала честь області на Всеукраїнському рівні. Результати ми ще не знаємо, та думаємо, що і тут вона показала один з кращих результатів. А ще Вікторія прекрасно малює, бере участь у творчих конкурсах, є активною учасницею художньої самодіяльності та входить до складу аматорського хореографічного колективу «Зоряна», який відомий і за межами області.

 

Директор вручає нагороду, бажає…

 

Худ. номер. Виступ ложкарів

 

Ведучий:    Запрошуємо ученицю 9 класу Глушак Наталію. (виходить, оплески). Наталія є президентом учнівського самоврядування. Обдарована, гарна учениця. Є прикладом для багатьох учнів нашої школи. Жоден конкурс у Центрі позашкільної освіти не відбувається без її участі. На ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін з трудового навчання отримала диплом ІІ ст., з хімії –  також диплом ІІ ст., з біології – диплом І ст.. та була учасницею ІІІ обласного  етапу олімпіади з біології.  Активна учасниця художньої самодіяльності та входить до складу аматорського хореографічного колективу «Зоряна».

 

Директор вручає нагороду, бажає…

 

Ведуча: Вітаємо на цій сцені ученицю 9 класу Шумал Марину. (виходить, оплески). Марина учасниця ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії. ». У конкурсі «Інтерсоняшник» отримала диплом Всеукраїнського рівня. Активна у шкільному житті. Та найбільше усіх нас вона вражає своєю артистичністю. Будь –яка роль у театральних виставах їй дається легко і невимушено. У Центрі позашкільної освіти в нагороду за свій талант Марина отримала диплом за найкращу жіночу роль.

 

Директор вручає нагороду, бажає…

 

Худ. номер

 

Ведучий:    Запрошуємо ученицю 9 класу Кульбако Анастасію. (виходить, оплески). Настя є прем’єрміністром шкільної президентської республіки. Бере участь у різних конкурсах. Дуже активна, користується авторитетом серед товаришів. У ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін  отримала диплом ІІ ст. з історії,  диплом ІІІ ст. з російської  мови та літератури. На конкурсі науково-дослідницьких робіт Малої Академії наук за роботу «Розвиток освіти в Дроздівці кн. 18 поч. 20 ст.» була нагороджена дипломом ІІІ ст.. Крім того, Настя захищає честь школи на спортивних змаганнях. І у цьому році на турнірі з шахів отримала  почесний диплом ІІІ ст.. Бог обдарував Настю талантами співати, танцювати, відчувати поезію, вона також входить до складу аматорського хореографічного колективу «Зоряна».

 

Директор вручає нагороду, бажає…

 

Ведуча:  Настав час запросити на сцену учня 9 класу Кононенка Сергія.

 (виходить, оплески). Здібний, талановитий учень.   Отримує стипендію РДА. Цьогоріч у ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін отримав дипломи ІІ ст.. з математики, фізики, географії. Був учасником олімпіади з  інформатики.  Захищає честь школи на всіх спортивних змаганнях та турнірах. І як результат на турнірі з шахів отримав  диплом ІІ ст.., а із шашок – диплом І ст.. Також входить до складу аматорського хореографічного колективу «Зоряна».

 

Директор вручає нагороду,бажає…

 

Худ. номер

 

Ведучий: Обдаровані діти – цвіт та майбутнє нації, її інтелектуальна еліта, гордість і честь школи, району, області, України, її світовий авторитет.

Ведуча:Участь в олімпіадах, конкурсах – це щоденна робота на уроках та після них, в школі та вдома, з досвідченими вчителями і самостійно.

Усім відомо, що без школи,
Без знань, що мусиш там здобуть,
Не станеш у житті ніколи
Тим, ким в дитинстві мрієш буть.
 

Ведучий:

На олімпіадах, конкурсах вся увага, як правило, зосереджена на учнях. Про учителів згадуємо менше, хоча кого, як не їх слід вважати співавторами успіху? Додаткові заняття зі школярами, розробка завдань підвищеної складності, пошук матеріалів – вся ця непомітна, але така важка робота лежить на плечах педагогів.

Ведуча:

 На сцену запрошуємо наставників, які розвивали ці юні обдарування.

Фанфари

Чала В. І.

Діденко Л. В.

Зубок Д. Н.

Береговець Н. В.

Колоша М. М.

Заровна В. М.

Герасименко С. П.

Пилипенко Л. В.

Кононенко В. Г.

Прищепа О. Г.

 

Ведучий: А для привітання та вручення подяк запрошуємо в. о. старости села Кравченка О. П.

Виступ старости

Слово учителя про здібних учнів

Виступ учнів. Вірші про учителів

1.Учителю, прийми уклін доземний
За щире серце і любов святу,
 

2. За людяність і чесний труд щоденний,
За відданість, а ще за доброту.
 

3. За те, що ти даруєш дітям крила,
Щоб їм летіти у широкий світ.
 

4. За мрії світлі, знайдені вітрила
І за щасливий, радісний політ.


5. За кожен день і кожне щире слово,
За ніжність й ласку в радості й журбі.
 

6. За те, що в школі нам усім чудово,
Спасибі, рідний вчителю, тобі!

 

Худ. номер. Опісля дарують учителям по квіточці

Ведуча: вірш «Батьки і діти»

Батьки і діти — це любов і сльози,
Це вічне щастя і одвічний біль.
Це сонце і тепло, сніги й морози,
Мед на вуста й на вічні рани сіль.
Як на троянді — колючки і квіти,
Так і в житті є радість і печаль.
Високі мрії й дуже різні діти...
Чомусь таке трапляється, на жаль.
Всім хочеться все мати в ідеалі,
Причому водночас і без зусиль.
Щоб щастя без труда та без печалі
Пливло саме у руки звідусіль.
Та у житті такого не буває.
Запам’ятати треба одну річ:
Зоря щаслива лиш тоді засяє,
Якщо трудитись будеш день і ніч.
А діти — це і щастя, і турбота,
Відповідальність і тривога теж.
Без відпочинку й вихідних робота,
Любов така, яка немає меж.

 

Ведучий: А зараз на цю сцену ми хочемо запросити людей, любов яких надихає наших учнів тягнутись до висот, бути кращим і гідним у цьому світі. Людей, без яких ми, вчителі, не змогли б виростити переможця. Це батьки наших учнів.  

Ведуча: І ми запрошуємо (Фанфари)

Кузьменка Володимира Івановича та Аллу Станіславівну

Пилипенка Віктора Вікторовича та Світлану Анатоліївну

Матеїк Григорія та Валентину

Зубка Олександра Дмитровича та Оксану Едуардівну

Пилипенко Андрія Анатолійовича та Ларису Віталіївну

Горчинську Валентину Миколаївну

Глушака Сергія Миколайовича та Ірину Валеріївну

Шумала Сергія Миколайовича та Оксану Петрівну

Кононенка Анатолія Михайловича та Ольгу Іванівну

Ведуча: І для вручення подяк запрошуємо директора школи Любов Борисівну Шемендюк

 

Вручення подяк

 

Слова батьків

 

Худ. номер

 

Ведуча: Сьогодні ми вшанували талановитих дітей Дроздівки, які

               захищали честь школи на районному, обласному та всеукраїнському рівнях.

 

Ведучий: сьогодні ми вшанували педагогів, що неспокоєм душі, горінням серця запалили бажання знань і таланту своїх учнів, сприяли заохоченню до самостійної навчальної діяльності,  розвитку ерудиції та здібностей.

 

Ведуча: Сьогодні ми щиро подякували батькам, хто зробив перемогу своєї дитини можливою.

 

Ведуча: Ми щиро бажаємо юним школярам, учнівській молоді подальших успіхів, бажаємо знайти себе в житті, щоб обраний шлях був радісним і світлим.

 

Ведучий: Пам’ятаймо, що обдарованість скрізь потрібна і завжди знайде місце під сонцем.

 

Ведуча: Ми впевнені, що ви ніколи не підете проти своєї совісті, не будете

                байдужими до долі своїх друзів, родини, України!

 

Ведучий: Шановним  вчителям, наставникам бажаємо золоті зерна дитячої

              обдарованості ростити і доглядати заради майбутнього України.

Ведучий: А вам, шановні батьки, віри, терпіння, любові і вдячних дітей.

 

Худ. номер

 

 

 

 

docx
Додано
23 січня 2022
Переглядів
367
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку