Захід для педагогів до Дня української жінки "Незламна українська жінка. Яка вона?"

Про матеріал
Даний сценарій розроблений для педагогів, до Дня української жінки. Це конкурсна програма,участь у якій беруть педагогині.
Перегляд файлу

ЗДВР: Алла Матіяш

Педагог-організатор:

Людмила Олексійко

Сценарій розважально–конкурсної програми

 «Незламна українська жінка. Яка вона?»

до Дня української жінки.

Мета:  познайомити з нововведенням, щодо святкування Дня української жінки; пронести на святі  образ української жінки, дівчини, формувати почуття глибокої поваги до жінок;  створити атмосферу добра, взаєморозуміння, дружби і гумору, сприяти зняттю емоційної напруги та розвивати емоційну стійкість педагогів.

Форма проведення: розважально-конкурсна програма для педагогів закладу.

 

Хід заходу

Відео із зображенням українських жінок та педагогинь закладу під пісню «Берегиня. Найкрасивіша у світі жінка, це ти - Українка»

C:\Users\Ф1зика\Desktop\жінка.jpg

Ведучий 1.

Весна… Весна надії, радості, любові. І як би там не було холодно, все ж весна, озветься до нас радістю, а в серця постукає надія. Надія на мир, надія на перемогу.

Ведучий 2. А ще весну завжди порівнюють з жінкою, адже вона така ж примхлива, загадкова і така жадана. І нехай цього дня весна пестить Вас крихітними дзвониками  блакитних пролісків і жовтими грудочками мімози. Нехай лагідна посмішка весняного сонця дарує Вам міцне здоров’я, красу та чарівність, родинне тепло та затишок. Нехай Ваша доброта, ніжність, жіночність завжди сповнюють серця радістю і любов’ю, будуть запорукою миру та злагоди, здійснення кращих ваших мрій і сподівань, а Ваша невтомна праця йде на користь справі, дає наснагу для здійснення всіх Ваших мрій. А мрія у нас сьогодні одна-це перемога.

Ведучий1. Сьогодні у нас незвичний день. Ми вітаємо Вас на чудовій грі – конкурсі  «Незламна українська жінка. Яка вона?», присвячений першому Дню весни, Дню української жінки.   А українська жінка - це супержінка, якій підвладно усе. Так, які ж вони наші українські жінки, наші педагогині? Сьогодні спробуємо це з’ясувати, провівши нашу конкурсну програму.

Ведучий 2. Отож зустрічаємо наших конкурсанток (звучить музика для кожної конкурсантки індивідуальна.)

Наша Пані Оксана - ніжна, лагідна, загадкова красуня, і просто чарівна господиня! Завжди на ти з інформаційними технологіями. Знає, як професійно заблокувати ворожий сайт і нашкодити русні. Подолає будь-які труднощі.

Анастасія - мила, чарівна паняночка, творча дівчина, любляча донька та внучка! З нею легко поринути у  історичне минуле. Переможниця конкурсу «Одна за всіх» Вона  відповідально  створює та зберігає усі пам’ятні події нашого ліцею. Наші вороженьки ніколи не нав’яжуть їй свою історію, Анастасія їм доведе на історичних прикладах протилежне.

Наталія - спокійна, працьовита, прекрасна, турботлива дружина та мати, вправна господиня, у якої усе горить у руках. Естет, модельєр, кондитер та просто чарівна жінка. Її балаклави, захисні костюми, футболки, обереги захищають наших захисників. І завдяки їй, наших захисників не здолає ніяка ворожа сила.

Алла -  відважна, талановита педагогиня, любляча донька та внучка. Уміє хімічити не тільки на своїх уроках, але й в позаурочній діяльності. Її ніжний голос зачарує будь-кого. А коли звучить патріотична пісня у виконанні Алли, то вона не тільки нас, українців,  на перемогу надихає,  а   ворог від її голосочку   відразу в свою русню тікає.

Аліна - чарівна, добра, трудолюбива і спокійна жінка  з поглядом Мони Лізи. Має ряд скритих талантів. Які , надіємось, нам сьогодні продемонструє. Її вірші  морально зламають самого запеклого ворога. Чи не так, пані, Аліно?

Олена - комунікабельна та чаруюча, жінка, турботлива дружина та мати. Дуже любить подорожувати. Впевнено може вам сказати, який парфум підійде саме вам. Чудово володіє інформаційними технологіями. Знає як нашкодити самим запеклим ворожим сайтам та знає де можна знайти матеріал для маскувальних сіток. Усе робить заради нашої перемоги.

Ведучий 1. Так, усі наші конкурсантки гідні поваги. Але у нас є ще й експерти цієї неперевершеної гри – це наші чоловіки! І це  логічно, адже хто  краще може  оцінити жінку, як не справжній чоловік.  Та є  і судді, які будуть слідкувати за правильністю оцінок наших експертів- Це пані Оксана - наша директорка та пані Юля-Голова ради школи.

       Ведучий2. Отож ще раз бурхливими оплесками привітаємо всіх учасників. Давайте домовимось – за суддями та експертами об’єктивність, за нашими конкурсантками – цікаві хвилини релаксу та спілкування. А за вболівальниками підтримка наших конкурсанток. Адже наші жінки  найкращі. І вони нам сьогодні доведуть, що саме ці жінки варті звання «Незламної української жінки»

Ведучий1 На шляху до цього звання у наших конкурсанток є 3 конкурси. Кожен конкурс оцінюється у 10 балів. Ще принести додаткові бали нашим конкурсанткам можуть групи підтримки. Перший конкурс «Представлення» уже відбувся. Отож просимо наших чоловіків-експертів оцінити цей конкурс.

Ведучий2. Наступний наш конкурс «Моє хобі». Тому поки наші конкурсантки готуються для наших жінок пісню подарує наш маестро Іван Ткачук.

Ведучий 1.  Дякуємо нашому Івану Володимировичу. І запрошуємо наших конкурсанток до конкурсу «Моє хобі» Кожна конкурсантка по черзі демонструє своє захоплення.

Ведучий 2 Наступний наш конкурс «Інтелектуальний», який включає три раунди.

 

  1. Раунд « Вірю – не вірю »

Ведучий 1.  Кожній конкурсантці по черзі ми читатимемо твердження, а вони повинні вирішити – правдиве воно чи ні. За кожне правильно вгадане твердження конкурсантка отримує 1 бал.

 

  1. Феррарі – італійська компанія спортивних авто?(Так)
  2. Ім’я Кузьми Скрябіна – Андрій? (Так)
  3. Шампіньйони – це пиріжки з м’ясом? (ні)
  4. Андрій Шевченко – відомий український футболіст? (так)
  5. Риби дихають зябрами? (так)
  6. День рідної мови ми відзначаємо 20 березня? (ні)
  7. Осінні місяці за календарем: вересень, жовтень, грудень? (ні)
  8. В. Зеленський – 10 президент України? (ні)
  9. Козак – означає «пірнач» у часи козацтва ловив раків та щук? (Ні)
  10. Нототенія – це тушкована квасоля з грибами? (ні, це риба)
  11. Для того, щоб пісочне тісто було крихким, туди додають дріжджі? (ні)
  12. День Незалежності України ми відзначаємо 29 серпня (ні)
  13. Ім’я хлопчика, якого гусенятко врятувало від Баби Яги – Івасик Телесик? (так)
  14. Осінні місяці за календарем: вересень, жовтень, листопад (так)
  15. Грошова одиниця України – євро? (ні)
  16. Трюфель – це їстівний делікатес? (так)
  17. Назва населення українців походить від назви континетну Україна? (так)
  18.  Манти – вид взуття у якутії? (ні)
  19.  Вашу начальницю звати Оксана?(так)
  20. У нашому закладі 5 вчителів-чоловіків?(так)
  21. Шкільного Секретаря звати Віталіна? (ні)
  22.  Ми маємо у штатному розписі бібліотекаря?
  23.  Оксана Миколаївна очолила цей заклад у 2020 році? (ні)2021
  24. У нашому навчальному закладі 23 класи (так)

Ведучий2.  Молодці наші учасниці, звичайно  все  вони знати не можуть. Їм це і не потрібно. А який результат конкурсу, знають наші   судді та експерти. Їм слово.

  1. Раунд « Побудуй слово »

 Ведучий 1. Наступний наш конкурс має на меті відгадати загадку та побудувати відповідь. Для цього  потрібно 4 вболівальники із залу. Кожен з учасників має на собі попереду та позаду приклеєні літери. Конкурсатка має так, пошикувати людей, щоб вийшло слово. Час фіксується суддями. Переможе та конкурсантка, котра складе слово швидше.

ДХ, АУ, МС, ОА.

  1. Перший чоловік на землі? АДАМ
  2. Інша назва слова безлад? ХАОС
  3. Жіноча істота в колоді карт? ДАМА
  4. Що показують на подіумі моделі? МОДУ
  5. Коли її додають до уксусу, то утворюється піна СОДА
  6. Чого багато у лісі на деревах з північної сторони?МОХУ
  1. Раунд «  Я відгадаю цю пісню з трьох нот. »

Ведучий2 Зараз наш маестро награє вам  патріотичну мелодію, кожна конкурсантка має відгадати , що це за пісня. Назвати назву, або наспівати.

 

 Наступний Конкурс  « Інтуїція» для наших вболівальників.

Ведучий 1  Для кожної команди вболівальників він буде різним, адже кожній команді вболівальників  потрібно буде відгадати свою конкурсантку по її дитячій фотографії.

Переможе та , яка відгадає за фото, де зображена їхня конкурсантка.

Ведучий2: Жінка! Це дійсно істота комічна така вічна і незбагненна, як зоряне оточення нашої планети. Скільки б не вдивлялися в зоряне небо, ми завжди відкриваємо в ньому непомічену раніше зірочку. Так і жінка – скільки б ми не спілкувалися, завжди для себе в кожній із них усе нове й нове відчуття.

 Ведучий 1 Усім жінкам потрібно дуже мало:

Від радості, щоб серце заспівало.

Їм, справді треба небагато:

Були б здорові діти й була хата,

Щоб донечки красунями зростали,

Сини, щоби опорою були.

І добре слово душу щоб зігріло,

Щоб від негоди не боліло тіло.

Щодня вони всі хочуть чути з рання:

Добридень, сонечко, моя кохана…

Щоб квіти дарували вам не тільки в свято,

Щоб друзів у життя було багато.

 Усім нам треба й сонця серед неба…

Ні, Вам, жінкам, багато дуже треба!

 Сестра, дружина, дівчина кохана –

Уклін усім вам, ніжність, добра шана,

Ви – квіти на Землі, ви – матері,

Без вас і сонця не було б вгорі.

         Дорогі наші, конкурсантки, ми запрошуємо вас вийти на сцену.

 Ведучий : Ну а зараз наші

 Судді уже готові винести свій вердикт та оголосити переможців нашої сьогоднішньої  гри. І ми нарешті дізнаємося, « Хто переміг?»

Суддя: Загальний бал кожної конкурсантки за всі конкурси __________________

Усі наші конкурсантки довели, що вони  гідні звання «Незламної української жінки»

 

Нагородження.(конкурсанткам вручаються медалі із надписами «Незламна» та квіти.

 

Ведучий: З весною нас усіх! Миру всім нам! Перемоги! І незважаючи ні на що весняного настрою!!!

Посилання на відео

https://www.facebook.com/100029919953548/videos/128252183509127/

 

 

 

 

 

1

 

docx
Додано
28 березня 2023
Переглядів
4246
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку