Заняття на тему "Творчість та уява"

Про матеріал
Роль уяви в творчому процесі важко переоцінити. Творчість тісно пов'язане з усіма психічними процесами, в тому числі і з уявою. Ступінь розвитку уяви та її особливості мають для творчості не менше значення, ніж, скажімо, ступінь розвитку мислення.
Перегляд файлу

image

Сьогодн ми хот ли б поговорити з вами про щось дуже особливе та чудове - про уяву та творч сть. Це дуже ц кав реч , як мають велике значення у вашому житт , особливо у вашому в ц .

Уява - це, можливо, одне з найважлив ших речей, як ви маєте. Це ваша здатн сть уявляти р зн реч , створювати нов деї та св ти у вашому розум .

Творч сть - це те, що допомагає вам вт лювати ваш уявлення у життя. Коли ви творите, ви можете створювати малюнки, будувати чудов конструкц ї з конструктор в, або нав ть вигадувати нов гри.

imageУява та творч сть - це як чар вний ключ, який в дкриває перед вами безмежн   можливост . Вони      допомагають     вам   розвиватися, розширювати ваш горизонти та бачити св т у вс й його крас та чудесах.

image

image

image

Гра “Буває – не буває”

Якщо твердження правдиве (таке буває), потрбно показати  -             , а якщо н –            

imageВовк блукає л сом. Вовк сидить на дерев . У каструл вариться горнятко (чашка). К шка гуляє на даху. Собака ловить мишей. Заєць з’їв лисицю. Д вчина гладить собаку. Хатинка малює д вчину. Автобус їздить по кол ї. Вноч св тить сонце. Сн г випадає взимку.

image


imageimageimageimageВправа “Що зникло”

image

Який колір зник?

image

Який колір зник?

image


image

image

image

pdf
Додав(-ла)
Лисенко Юлія
Пов’язані теми
Психологія, Розробки уроків
Додано
19 квітня
Переглядів
35
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку