Заняття з англійської мови Тема: Vegetables (№ 3)

Про матеріал
Заняття з англійської мови для дітей дошкільного віку (англійська мова) на тему "Овочі" (№3)
Перегляд файлу

Тема: Vegetables

Мета:

продовжувати ознайомлювати дітей з культурою Англії, продовжувати розширювати уявлення дітей про іноземну мову(англійську), формувати елементарні мовленнєві навички,розширювати словниковий запас іноземних слів,активізувати мовлення дітей, продовжувати вводити в активний словник дітей нові лексичні одиниці: onion, cucumber, garlic, corn; розвивати логічне мислення та увагу дошкільнят, мовлення,словниковий запас, слухову  та  зорову пам’ять,увагу,ініціативність,уяву;

виховувати у дітей бажання вчити англійську мову та висловлюватися нею, інтерес до занять з англійської мови.

Обладнання: заохочувальні фішки, іграшкова ворона, сюжетна картинка із зображенням поличок з овочами,демонстраційні тематичні картки.

Хід.

- Hello! How are you today?(відповіді)

- А тепер запитайте у мене! Як справи у мене!(How are you?- діти запитують вихователя, вихователь відповідає- I am fine, thank you!)

- Сьогодні у нас на поличках в магазині з’ явилися нові овочі! Many vegetables! Look! (вихователь демонструє картки із зображенням нових овочів і називає їх по 2 рази).

- А тепер передаємо по колу і називаємо!(вихователь називає овоч і передає дітям,кожний повторює і передає далі доки картка з’ явиться у вихователя знов.Отримавши картку вихователь спонукає до повторення хором)

-В нашому магазині дуже багато овочів! Many vegetables! Уявімо,що я прийшла до вас у магазин і прошу дати мені овоч,а ви усі продавці! Give me please a …(вихователь називає дитину по імені і просить(give me please a…) дати овоч.Гра повторюється з кожною дитиною).

  • Молодці! Very good! You are smart children! And now stand up! Let ` s moove!(виконуємо фізкультхвилинку “Teddy Bear»)
  • Тепер давайте дамо відповіді на запитання : What is this? (діти відповідають- This is a …cucumber, garlic,corn, onion).
  • Ви сьогодні були молодці! You are smart children! Bye – bye!

 

 

 

docx
Додано
9 лютого 2022
Переглядів
195
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку