Запитання і завдання для повторення і закріплення теоретичних знань з теми: "Приготування страв з яєць та сиру". Матеріали до уроків виробничого навчання для учнів професії "Кухар".
Запитання і завдання для повторення і закріплення теоретичних знань з теми: «Приготування страв з яєць та сиру»
І Варіант
ІІ Варіант
1.Чим цінні страви з сиру?
2.Як видалити з сиру для приготування сирників надмірну вологу?
3.Як приготувати і подати запіканку с сиру?
4.З якими наповнювачами можна приготувати сирники?
5.Як приготувати і подати вареники ліниві?
6.Визначте енергетичну цінність 160 г яєчного порошку і меланжу.
7.Як приготувати і подати сирники з картоплею?
8.Які терміни зберігання страв з сиру?
9.Як приготувати і подати сирники з морквою?
10.Чому сирі яйця засвоюються гірше ніж варені?
11.Як приготувати і подати страву: «Яйця фаршировані оселедцем та цибулею»?
12. Складіть технологічну схему приготування страви: «Запіканка з сиру»
13. Як приготувати і подати страву: «Сир з часником»?
14.Які умови і термін зберігання та реалізація страв з яєць?
15.Як готують і подають пряженю? Чим вона відрізняється від омлету?
Заповніть таблицю
№ |
Назва страви |
Технологія приготування |
Посуд для подавання |
t℃ подавання |
Строки зберігання готової страви |
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7
8.. |
Яєчна кашка
Омлет з сиром
Яйця запечені з грибами
Сирники з морквою
Запіканка з сиру
Кільця Сирні
Оладки з сиру та буряків
Сирні галушки
|
|
|
|
|