Запитання і завдання для повторенняі закріплення теоретичних знань з теми: "Приготування страв з яєць та сиру".Матеріали до уроків виробничого навчання для учнів професії "Кухар".

Про матеріал

Запитання і завдання для повторення і закріплення теоретичних знань з теми: "Приготування страв з яєць та сиру". Матеріали до уроків виробничого навчання для учнів професії "Кухар".

Перегляд файлу

Запитання і завдання для повторення і закріплення теоретичних знань з теми: «Приготування страв з яєць та сиру»

І Варіант

 

  

  1. Які поживні речовини містяться в яйці?
  2. Чому сирі яйця засвоюються гірше, ніж варені?
  3. Які вимоги до якості  гарячих страв з сиру та яєць?
  4. Як приготувати  і подати страву: «Мочанка»?
  5. Як приготувати зрази сирні з гарбузом і чорносливом?
  6. Складіть технологічну схему приготування омлет натуральний.
  7. Які вимоги до якості страви: «Бабка з сиру і повидла»?
  8. Як приготувати і подати яєчну кашку (натуральну)?
  9. Чому страви з яєць не підлягають зберіганню?
  10. Яку роль відіграють закуски з сиру та яєць у харчуванні людини?
  11. Чим цінні страви з сиру?
  12. Як називається страва, до якої входять такі продукти: сир, яйця, цукор, сіль, борошно?
  13. Яких вимог техніки безпеки потрібно дотримуватись під час приготування закусок з сиру та яєць?
  14. Як приготувати  і подати страву: «Яйця під майонезом на хлібі».
  15. Як приготувати і подати сирники з квасолею?

 

 

 

ІІ Варіант

 

 

1.Чим цінні страви з сиру?

2.Як видалити з сиру для приготування сирників надмірну вологу?

3.Як приготувати і подати запіканку с сиру?

4.З якими наповнювачами можна приготувати сирники?

5.Як приготувати і подати вареники ліниві?

6.Визначте енергетичну цінність 160 г яєчного порошку і меланжу.

7.Як приготувати і подати сирники з картоплею?

8.Які терміни зберігання страв з сиру?

9.Як приготувати і подати сирники з морквою?

10.Чому сирі яйця засвоюються гірше ніж варені?

11.Як приготувати  і подати страву: «Яйця фаршировані оселедцем та цибулею»?

12. Складіть технологічну схему приготування страви: «Запіканка з сиру»

13. Як приготувати  і подати страву: «Сир з часником»?

      14.Які умови і термін зберігання та реалізація страв з яєць?

      15.Як готують і подають пряженю?   Чим вона відрізняється від омлету?

 

 

 

 

 

Заповніть таблицю

 

 

 

Назва

страви

Технологія приготування

Посуд для

подавання

t℃

подавання

Строки зберігання готової  страви

 

1.

 

2.

 

 

3.

 

 

 

4.

 

 

5.

 

 

6.

 

 

7

 

 

 

8..

Яєчна кашка

 

Омлет з сиром

 

Яйця

запечені

з грибами

 

Сирники з

морквою

 

Запіканка з

сиру

 

Кільця

 Сирні

 

Оладки з

сиру та

буряків

 

Сирні

галушки

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
13 квітня 2020
Переглядів
637
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку