ЗАПИТАННЯ І ЗАВДАННЯ ДЛЯ САМОКОНТРОЛЮ з теми «Страви і гарніри з картоплі, овочів і грибів»

Про матеріал
ЗАПИТАННЯ І ЗАВДАННЯ ДЛЯ САМОКОНТРОЛЮ з теми «Страви і гарніри з картоплі, овочів і грибів»
Перегляд файлу

        ЗАПИТАННЯ І ЗАВДАННЯ ДЛЯ САМОКОНТРОЛЮ

                   з теми «Страви і гарніри з картоплі, овочів і грибів»

1.Яке значення мають овочі у харчуванні людини?

2.Які процеси відбуваються в овочах під час теплової обробки?

3.Яких правил слід дотримуватися, щоб зменшити втрати вітаміну С при тепловій обробці?

4.Загальні правила варіння овочів.

5.Як готують і подають картопляне пюре?

6.Чому страви з припущених овочів мають вищу харчову цінність,ніж варені? Правила припускання овочів.

7.Складіть технологічну схему приготування страви «Овочі ,припущені в жирі».

8.Складіть технологічну схему приготування цибулі «фрі»

9.Як готують і подають капусту тушковану?

10.Складіть технологічну схему  «Перець тушкований з томатом».

11. До якої температури нагрівають жир для смаження у фритюрі?

12.Яким вимогам мають відповідати страви з варених,припущених,тушкованих і запечених овочів?

13. На які три групи поділяють страви із запечених овочів ?

14. Загальні правила тушкування овочів.

15. Температура смаження овочів основним способом.

16. Як правильно зварити картоплю для подальшого її смження?

17. Загальні правила смаження овочів у фритюрі.

18. В чому особливість приготування запечених овочевих страв?

19. Як називають картоплю, нарізану соломкою і смажену у фритюрі?

20. Загальні правила припускання овочів.

21. Як підготувати сушені овочі до варіння?

22. Які овочі рекомендують варити на парі?

23. Яке співвідношення жиру і овочів при смаженні у фритюрі ?

 

 

 

doc
Додав(-ла)
Лецюк Любов
Додано
16 листопада 2021
Переглядів
324
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку