Засоби масової інформації та їх функції в суспільстві

Про матеріал
Цікавий і неповторний світ інноваційних технологій, який постійно змінюється і оновлюється. Засоби масової інформації розділяють на два типи:  друковані : друковані видання (книги, плакати, календарі, грошові знаки, цінні папери, поштові марки, етикетки тощо), преса (газети, журнали, збірники тощо), фотографія;  та електронні (радіомовлення, телебачення, кінопродукція, аудіо продукція ), Інтернет. Держава зобов'язана постійно турбуватися про своєчасне створення, належне функціонування і розвиток інформаційних систем, мереж, банків і баз даних у всіх напрямках інформаційної діяльності. Тому що це невід'ємна структура життя людини.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Які особливості притаманні всім цим малюнкам?

Номер слайду 2

Засоби масової інформації (ЗМІ)

Номер слайду 3

ЗМІ виділяють два головні типи: друковані : друковані видання (книги, плакати, календарі, грошові знаки, цінні папери, поштові марки, етикетки тощо), преса (газети, журнали, збірники тощо), фотографія; та електронні (радіомовлення, телебачення, кінопродукція, аудіо продукція ), Інтернет.

Номер слайду 4

Сучасна преса

Номер слайду 5

Фотографія

Номер слайду 6

Звукозапис

Номер слайду 7

Радіо

Номер слайду 8

Телебачення

Номер слайду 9

Кінематографія

Номер слайду 10

Інтернет Зручність передачі інформації через Інтернет: - заощадження паперу та фарби; - швидкий доступ до нових тем; - здатність контактувати з читачами швидко та напряму; - пропонує додаткову інформацію, тому що кількість сторінок необмежена ; - здатність швидко та легко вносити поправки.

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Висновок: Сучасні засоби масової інформації складаються із друкованої продукції, інформаційних служб, систем, мереж, баз і банків даних. Порядок їх створення, їхні права і обов'язки визначаються Кабінетом Міністрів України, а також органами місцевого і регіонального самоуправління. Держава зобов'язана постійно турбуватися про своєчасне створення, належне функціонування і розвиток інформаційних систем, мереж, банків і баз даних у всіх напрямках інформаційної діяльності. Тому що це невід'ємна структура життя людини.

ppt
Пов’язані теми
Технології, 5 клас, Матеріали до уроків
Інкл
Додано
6 лютого 2022
Переглядів
370
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку