Завдання для дистанційного навчання. Тести для списування. 4 клас

Про матеріал
Тексти для списування відповідають чинній Програмі (оновленій 2016року). Тести розраховані на учнів 4 класу. Метою є вироблення навички каліграфічного та грамотного письма в умовах дистанційного навчання. Та розраховані на виховання любові до своєї мови та бережного , відповідального відношення до навколишнього світу.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Дистанційне навчання. Тексти для списування(відповідно до оновленої Програми 2016р.) ІІ СЕМЕСТР80-90 слів. Українська мова4 клас

Номер слайду 2

Українська мова (82 слова) Потрібно бути закоханим в українську мову, щоб вона повністю відкрилася тобі. Отоді з'явиться захоп-лення рідною мовою. В усій красі вона заграє своїми барвами. Необхідно читати твори кращих українських письменників. Вивчати творчість наших талановитих поетів, народні пісні, фольклор. Ось тоді рідна мова відкриється у своїх великих можливостях. Українська мова – це безцінний народний скарб, спосіб життя народу. Від малого до великого, від мо-лодого до старого – всі розуміють важливість збере-ження нашої солов'їної. Народ, який пишається своєю мовою та історією, стає могутнім та непереможним.

Номер слайду 3

Безцінний дарунок природи (84 слова) Засяяло в барвистому травневому вінку біле окса-митове мереживо. Ніжна весна красеневі червню ключі від щедрого літа передає. Кучеряві діброви, смарагдові левади й змолоділі поля мліють від радісних симфоній і веселих барв свята весни. У густих верболозах удень і вночі не стихають со-лов'ї. Мирно воркують лагідні горлиці. Тривожно го-лосять лісові зозулі. На тоненькій галузці крислатого осокора легенько гойдається ремезова колисочка. Пишні левади пропахли медовим ароматом. Бав-ляться на них у веселому танці яскраві метелики. За-клопотано гудуть бджоли. Збережімо цей безцінний дарунок рідної природи!

Номер слайду 4

Зразок оформлення. Прізвище, ім'я6 травня. Списування Назва тексту

Номер слайду 5

Література -інтнрнет-ресурси; Усі тематичні контрольні роботи 4 клас. Видавнича група «Основа» 2018 рік

pptx
Додано
6 травня 2020
Переглядів
2327
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку