Завдання для перевірки засвоєного матеріалу з теми: «Василь Симоненко. Казка «Цар Плаксій та Лоскотон»

Про матеріал
НЕ тестові завдання для перевірки засвоєного матеріалу з теми: «Василь Симоненко. Казка «Цар Плаксій та Лоскотон». 10 запитань, максимальна кількість балів -12. Успіхів і наснаги! *Розробку перезавантажила. На жаль, не можу наразі додати матеріал у форматі doc. У форматі pptx. роздруковується без проблем!
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Варіант 1(максимальна кількість балів - 12) 1. Яке з наведених тверджень про В. Симоненка є помилковим? (1б)А народився на ПолтавщиніБ навчався на факультеті журналістики Київського університету. В казку «Цар Плаксій та Лоскотон» написав для своєї доньки. Дайте відповіді на запитання (1б за одну правильну відповідь)2. В якій країні відбуваються події казки?3. Чому цар любив, коли плакали діти? 4. Що робив Лоскотон з малечею?5. Хто спіймав і арештував Лоскотона?З’ясуйте, про кого йдеться в наведених цитатах (1б за одну правильну відповідь)6. І м'яке волосся русе Розсипалося до вух.7. Голова його мов бочка, Очі — ніби кавуни.8. Який епізод казки зображено на ілюстрації? (1б)9. Чого тебе навчила казка “Цар Плаксій та Лоскотон”? (2б)10. Яка різниця між віршованою та прозовою мовою? Наведи приклад віршованої мови. (2б).

Номер слайду 2

Варіант 2(максимальна кількість балів - 12) 1. Яке з наведених тверджень про В. Симоненка є помилковим? (1б)А ріс без батька. Б вчився добре, але не був відмінником. В казку «Цар Плаксій та Лоскотон» написав за одну ніч. Дайте відповіді на запитання (1б за одну правильну відповідь)2. Чи мав цар дітей?3. Що робили в царстві з тими, хто сміявся?4. Чому цар наказав арештувати Лоскотона? 5. Хто звільнив Лоскотона з в'язниці? З’ясуйте, про кого йдеться в наведених цитатах (1б за одну правильну відповідь)6. Все ходив, усе він слухав І нарешті все рознюхав.7. Лютий посіпака, Віроломний, як змія...8. Який епізод казки зображено на ілюстрації? (1б)9. Чого тебе навчила казка “Цар Плаксій та Лоскотон”? (2б)10. Яка різниця між віршованою та прозовою мовою? Наведи приклад віршованої мови. (2б).

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Тимощук Наталія Миколаївна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
16 листопада 2019
Переглядів
3071
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку