Завдання до уроків виробничого навчання з теми: «Обслуговування в закладах ресторанного господарства»

Про матеріал
Завдання до уроків виробничого навчання з теми: «Обслуговування в закладах ресторанного господарства». Матеріал до уроку виробничого навчання за професією «Офіціант».
Перегляд файлу

Завдання до уроків виробничого навчання з теми: «Обслуговування в закладах ресторанного господарства»

 

Картка – завдання

Оформити рахунок по заданому меню.

 

  1.               Салат «Столичний»                            7
  2.               Салат зі свіжих огірків.                       2
  3.               Осетрина гриль.                                    1
  4.               Котлетна « По – Київськи ».               5
  5.               Відбивна смажена . Про.                     2
  6.               Вино біле сухе.                                      1 п
  7.               Коньяк « Десна ».                                 300 гр.
  8.               Кава.                                                       5

 

 

Картка – завдання

 

  1. Розрахувати кількість офіціантів для обслуговування бенкету з повним обслуговуванням на 70 осіб.

 

 

Картка – завдання

 

  1. Розрахувати кількість столової білизни для бенкету на 16 гостей.

 

 

 

 

 

Картка - завдання

 

  1. Скласти схему розташування меблів у навчальному класі, дотримуючи ширини проходів.

 

 

Картка - завдання

 

  1. Скласти схему розташування меблів у навчальному класі, дотримуючи ширини проходів.

 

Картка завдання

 

1. Які на перший погляд, дрібниці забезпечують успіх обслуговування відвідувачів.

2. Який тип меню частіше за все використовують для обслуговування багато чисельних свят?

 

 

 

Картка - завдання

 

1. У списку гігієнічних вимог - 11 пунктів, назвіть їх.

2. Приготування робочого місця офіціанта.

 

 

Картка - завдання

 

1. Для чого ще можна використовувати чайну ложку, окрім помішування чаю?

2. Які три важливих момента слід мати на увазі під час складання плану розміщення гостей?

 

Картка - завдання

 

  1. .Які чотири ключових пункта у створенні необхідної атмосфери у ресторані?
  1. Яка техніка сервірування в стилі - а ля карт?

 

 

Картка - завдання

 

1. В чому полягає процедура досервірування столу?

2. Опишіть техніку перенесення у «три тарілки».

 

 

Картка опитування

 

  1. Техніка заміни попільничок.
  2. Як ви повинні вчинити з рахунком, якщо незрозуміло, хто господар застілля?

 

 

 

 

 

docx
Додав(-ла)
Водяна Раїса
Додано
11 травня 2020
Переглядів
504
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку