Завдання до уроків виробничого навчання з теми: «Обслуговування в закладах ресторанного господарства»
Картка – завдання
Оформити рахунок по заданому меню.
Картка – завдання
Картка – завдання
Картка - завдання
Картка - завдання
Картка завдання
1. Які на перший погляд, дрібниці забезпечують успіх обслуговування відвідувачів.
2. Який тип меню частіше за все використовують для обслуговування багато чисельних свят?
Картка - завдання
1. У списку гігієнічних вимог - 11 пунктів, назвіть їх.
2. Приготування робочого місця офіціанта.
Картка - завдання
1. Для чого ще можна використовувати чайну ложку, окрім помішування чаю?
2. Які три важливих момента слід мати на увазі під час складання плану розміщення гостей?
Картка - завдання
Картка - завдання
1. В чому полягає процедура досервірування столу?
2. Опишіть техніку перенесення у «три тарілки».
Картка опитування