Займенники so, too, either, neither

Про матеріал
Презентація правил та випаків вживання займенників so, too, either, neither
Зміст слайдів
Номер слайду 1

So. Neither. Too. Either. ВИРАЖАЄМО ЗГОДУ / НЕЗГОДУ

Номер слайду 2

so + допоміжне дієслово + підмет (займ.) ЗГОДА ЗІ СТВЕРДЖУВАЛЬНИМ, ПОЗИТИВНИМ РЕЧЕННЯМколи ми погоджуємось, але не хочемо повторювати речення співрозмовника - I STAY AT HOME.-SO DO I.- Я залишаюсь вдома.- І я також підмет (займ.)+ допоміжне дієслово +too або- I STAY AT HOME.-I DO TOO.- Я залишаюсь вдома.- І я також

Номер слайду 3

neither + допоміжне дієслово + підмет (займ.) ЗГОДА ІЗ ЗАПЕРЕЧНИМ, НЕГАТИВНИМ РЕЧЕННЯМколи ми погоджуємось, але не хочемо повторювати речення співрозмовника - BEN САN'T PLAY THE PIANO.-NEITHER DO I.- Бен не грає на піаніно.- І я теж. підмет (займ.)+ заперечне допоміжне дієслово + either або- BEN САN'T PLAY THE PIANO.-I CAN'T EITHER- Бен не грає на піаніно.- І я теж.

Номер слайду 4

Незгода зі стверджувальним, позитивним реченням КОЛИ МИ ПОГОДЖУЄМОСЬ, АЛЕ НЕ ХОЧЕМО ПОВТОРЮВАТИ РЕЧЕННЯ СПІВРОЗМОВНИКА підмет (займ.) + заперечне допоміжне дієслово - I STAY AT HOME.-I DON'T.- Я залишаюсь вдома.- Я - ні.

Номер слайду 5

Незгода із заперечним, негативним реченням КОЛИ МИ ПОГОДЖУЄМОСЬ, АЛЕ НЕ ХОЧЕМО ПОВТОРЮВАТИ РЕЧЕННЯ СПІВРОЗМОВНИКА підмет (займ.) + допоміжне дієслово - BEN САN'T PLAY THE PIANO.-I CAN- Бен не грає на піаніно.- Я - так. (Я граю)

pptx
Додано
12 січня
Переглядів
492
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку