Збірка інформації про організацію спортивно-масової та фізкультурно оздоровчої роботи в коледжі

Про матеріал
  • У даній збірці розміщено інформацію про коледжанські заходи, що проводилися протягом 2016 року, про результати участі спортсменів коледжу у міській спартакіаді, про виробничу гімнастику та профілактику професійних захворювань, про заходи в рамках днів науки та творчості.

Рекомендується широкому колу читачів

Перегляд файлу

     Білоцерківський коледж сервісу та дизайну

Журавель Л.О.

команад відділення ІКТ

 

 

 

 

 

 

       Фізкультура і спорт в коледжі

       Збірка інформації

http://bcsd.org.ua/images/novini15/2109/DSC_4227.JPG

 

 

 

 

 

м. Біла Церква, 2016

 

ЗМІСТ

1.     Ми працюємо з студентами……………………………………………….3-6

2.     День здоров’я………………………………………………………………7-9.

3.     Першість коледжу з настільного тенісу………………………………….9

4.     Міські змагання з настільного тенісу серед ВНЗ………………………..9-10

5.     Змагання «Ігри патріотів» серед команд відділень……………………..10-11

6.     Змагання для юнаків «Шлях до перемоги»……………………………...11-12

7.     Товариська зустріч з баскетболу…………………………………………12

8.     Першість міста з баскетболу серед ВНЗ…………………………………12-13

9.     Першість міста з шахів серед ВНЗ……………………………………….13

10.  Змагання з шашок серед мешканців гуртожитків………………………13-14

11.  Змагання з волейболу серед команд відділень………………………….15-16

12.  Першість міста з волейболу…………………………………...................16-17

13.  Змагання з легкої  атлетики серед мешканців 

гуртожитків ……………………………………………………….............17

14.  Першість міста з легкої  атлетики………………………………………18

 

 

 

 

 

 

Ми працюємо з студентами…

http://www.bcsd.org.ua/images/phocagallery/zdorovia142/thumbs/phoca_thumb_l_IMG_6402.JPGУ минулому 2015-2016 навчальному році до складу предметної комісії з фізичного виховання входили: керівник фізичного виховання - викладач вищої категорії, викладач-методист Журавель Л.О., викладач першої категорії  Криворот Н.Ю., два сумісники: Кшановський С.Ф., Терещук Д.В.

Фізкультурно-оздоровча та спортивно-масова робота в коледжі проводиться згідно річного плану роботи, а також плану роботи на кожен місяць. В коледжі працює студентська рада, до складу якої входить спортивно-масова комісія, що складається з фізоргів відділень та фізоргів груп. Щопонеділка викладачі фізичного виховання збираються на нараду з метою планування роботи на тиждень.   

 Навчальний рік розпочався з вивчення контингенту з метою залучення студентів до роботи спортивних гуртків, де студенти самовдосконалюються та готуються до участі у змаганнях різного рівня. Змагання в коледжі організовуються як для дівчат так і для юнаків.

Всі змагання в коледжі проводяться за підтримкою дирекції. На змагання, запрошуються завідувачі відділень, класні керівники, майстри виробничого навчання, які вболівають за своїх вихованців. А представники адміністрації коледжу, на чолі з директором Степурою А.О. – є постійними членами журі.

Ми слідкуємо за тим, щоб для занять фізичною культурою та спортом були створені належні умови. Спортивна та тренажерна зали в належному стані, регулярно робиться вологе прибирання. В залі протягом дня постійно чергує викладач фізичного виховання, який може проконсультувати будь - якого студента, підібрати йому навантаження. Для занять є в достатній кількості спортивний інвентар.

В коледжі протягом року проводиться широка просвітницька робота з пропаганди здорового способу життя: зустрічі з лікарями, відео-лекторії в рамках днів науки та творчості «Українські жінки в спорті», «Іван Піддубний – символ української сили та патріотизму», класні години, відвідування студентами змагань з боротьби, волейболу, художньої гімнастики, зустрічі в коледжі з відомими спортсменами, організовуються показові виступи відомих спортсменів під час змагань.

 Обов’язково всі новини фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи висвітлюється на сайті коледжу. Після кожних змагань на стенді з’являється вітання  переможцям та призерам змагань.

Викладачі проводять уроки з використанням інноваційних технологій, музичного супроводу. З метою запобігання професійним захворюванням студентів, викладачі фізичного виховання на уроках вчили студентів комплексу вправ виробничої гімнастики, згідно специфіки професії, який студенти виконували на уроках виробничого навчання. Представники студентської ради перевіряли якість виконання виробничої гімнастики.

 Сьогодні, як ніколи раніше, державі потрібна молодь, загартована і фізично і морально. Тому предметна комісія фізичного виховання всі зусилля спрямувала на максимальне залучення студентів до спортивного залу.

 У 2015-2016 навчальному році проведено 14 змагань. Серед них День здоров’я для вього студентського та педагогічного коледктиву,  змагання з волейболу між командами відділень, декілька товариських зустрічей з баскетболу та волейболу з загальноосвітніми школами міста, району, спортсменами ДЮСШ в рамках профорієнтаційної роботи, змагання з настільного тенісу, змагання з шашок та змагання «Веселі старти»  для мешканців обох гуртожитків, товариська зустріч між викладачами та студентами з волейболу. Порівняно з 2014 роком в коледжі збільшилася кількість учасників змагань за рахунок проведення  масових патріотичних заходів, таких як:  до Дня Захисника Вітчизни, для юнаків коледжу - змагання «Шлях до перемоги», «Ігри патріотів» між командами відділень, День здоров’я для всього студентського  та  педагогічного колективу, збільшилася кількість учасників -  юнаків.  

Проведення змагань з настільного тенісу, баскетболу, волейболу,  шашок, «Веселі старти», чисельні товариські зустрічі з різних видів спорту з командами загальноосвітніх шкіл міста,  підтверджені інформацією на сайті, фотостенді, документацією з кожного виду. Студенти з ослабленим здоров’ям залучалися до організації та суддівства змагань, у змаганнях брали участь три юнаки – інваліди.

 У цьому році спортивні секції відвідувалти -  129 осіб. Волейболом займалися - 36 осіб, баскетболом -24 особи, настільним тенісом – 13 осіб, фітнесом – 30 осіб, легкою атлетикою -20 осіб, шахами - 6 студентів.  З них – 22 юнаки, троє - інваліди, одна дівчина – переселенець з Донецької обл., у одної тато – учасник АТО. Навчання плаванню не проводилося по причині відсутності умов.

Під час уроків студенти, які мають відхилення в стані здоров’я, беруть участь в підготовчій та заключній частині уроку: отримують теоретичну інформацію (наприклад: правила дихання під час ходьби та бігу), виконують загально-розвивальні вправи, які їм не протипоказані разом з іншими студентами. В основній частині уроку вивчають технічні елементи легкої атлетики, спортивних ігор, гімнастики згідно спеціальної програми, виконують корегуючу гімнастику, беруть участь в рухових іграх, а також, згідно диагнозів, отримують на уроках і виконують спеціальні комплекси вправ під контролем викладача фізичного виховання. В заключній частині уроку, коли викладач підводить підсумки уроку і дає завдання студентам для самостійної роботи, студенти з відхиленнями в здоров’ї - теж отримують індивідуальні завдання та рекомендації для виконання самостійної роботи. Оцінюються такі студенти за засвоєння теоретичних знань, а також за роботу на уроці і, в цілому за семестр, не за кількісними, а за якісними показниками, тобто за вміння виконувати вивчені за урок рухи та елементи.

  • Списки учнів, віднесених за станом здоров’я до спеціальної, підготовчої медичних груп та звільнених від занять фізичним  вихованням доведено до відома класних керівників.
  • Медичним працівником організовано медичне обстеження учнів ІІ-ІІІ курсів у І семестрі.
  • Результати розподілу учнів на медичні групи занесено медичним працівником разом з керівником ФВ Журавель Л.О. на сторінку «Результати медичного огляду» класних журналів усіх груп І-ІV курсів у І семестрі.

Протягом року в коледжі проводилася робота щодо запобіігання професійним захворюванням студентів. З цією метою розроблено наступні заходи:

  • Проводилася просвітницька робота для мотивування студентів до свідомого і якісного  виконання виробничої гімнастики.
  • Враховуючи специфіку професій,  викладачами фізичного виховання розроблені і вивчені з студентами на уроках комплекси вправ виробничої гімнастики, надані рекомендації щодо правильного виконання та дозування вправ.
  • Студентам відділення ІКТ та швейного відділення  рекомендовано виконувати гімнастичні комплекси вправ та гімнастику для очей.
  • Студентам перукарського відділення, враховуючи особливості професії, рекомендовано виконувати виробничу гімнастику індивідуально у вільний від виробничої діяльності час.
  • В кабінетах відділення ІКТ є комплекси вправ для очей.

Облік виконання студентами виробничої гімнастики проводить голова спортивно-масової комісії Срібна Олена, про що робить записи в спеціальному журналі.

  • З метою відновлювання здоров’я студентів, викладачі фізичного виховання проводять з ними бесіди щодо раціонального харчування та водного режиму, дають індивідуальні завдання для виконання самостійноі роботи.
  • Студентам даються рекомендації щодо виконання ранкової гімнастики.                                                             

 Результати  виступів спортсменів коледжу у міській спартакіаді

 Протягом 2015-2016 року проводилася міська спартакіада серед вищих навчальних закладів. Результати участі в ній спортсменів коледжу такі: настільний теніс – ІІ місце (3 особи), шахи –І місце (2 особи), волейбол – ІІ місце (10 осіб), баскетбол І місце(10 осіб), легка атлетика – 10 осіб. Всього: 35 осіб.

Коледж посів І місце у спартакіаді серед ВНЗ міста.

Фото кращих спортсменів коледжу розміщено на стенді «Спортивна гордість коледжу».

 

 

 

Динаміка спортивних досягнень студентів коледжу

у 2010-2016 році

 

п/п

 

ВИДИ СПОРТУ

 

2010 -2011

 

2011 –

    2012

 

2012- 2013

 

2013 –

    2014

 

2014 –

    2015

 

2015 –

   2016

 

 1.

 

Баскетбол

 

І

 

ІІ

 

І

 

ІІІ

 

ІІІ

 

І

 

2.

 

Волейбол

 

 

ІІІ

 

ІІІ

 

ІІІ

 

ІV

 

ІІІ

 

ІІ

 

3.

 

             Настільний теніс

 

 

ІІ

 

ІІ

 

І

 

ІІ

 

ІІ

 

ІІ

 

4.

 

Легка атлетика

 

 

ІІІ

 

ІІ

 

І

Не прово

дилися

Непрово

дилися

 

І

 

5.

 

Шахи

 

 

ІІІ

 

ІІ

 

ІІІ

 

ІV

 

ІІІ

 

І

 

 

Місце у міській спартакіаді

 

ІІІ

 

ІІ

 

І

 

ІV

 

ІІІ

 

І

 

 

 

День здоровʼя -2015 року

Організатори змаганьОсь і настав вересень. У стінах рідного коледжу студенти радіють зустрічі з друзями і знають, що багато цікавого їх чекає в новому навчальному році.

Студенти - це майбутнє держави. А щоб наше майбутнє було здоровим, потрібно заохочувати  молодь до здорового способу життя, виховувати в них дбайливе ставлення до власного здоров'я та привчати їх до спорту. В умовах сьогодення  день здоров'я в навчальних закладах  -  це неймовірно потрібний захід, тому що наша екологія, мода на шкідливі звички не сприяють підтримці доброго здоров'я. Ми повинні розповісти нашим студентам, що здоров'я - це дійсно "наш скарб"!

http://bcsd.org.ua/images/novini15/2109/DSC_4018.JPGДень здоров'я  - є  першим коледжанським заходом. Це і змагання, і візитна картка кожної групи, одним словом веселощі, запал і багато-багато позитиву. Ми з радістю кожного року чекаємо цього дня, аби позмагатись за перші місця та весело і цікаво провести час на свіжому повітрі!

Веселі стартиНа параді усі групи були оригінальними. Але за творчий підхід і винахідливість у презентації груп оргкомітетом були відзначені наступні групи: К-4, ХМ-2, ХМ-3, ОП-1-2, Т-3.

У спортивній частині свята студенти змагалися в перетягуванні канату, в естафетах,  стрибали в довжину з місця. А ще юнаки змагалися в згинанні рук на брусах та комбінованій смузі перешкод.

Змагання з перетягування канатуВ результаті змагань переможцями стали:

«Веселі естафети»:

  • I місце-гр.М-1,
  • II місце - гр.К-11-12,
  • III місце - гр. ХМ-1.

Стрибки в довжину з місця серед дівчат:

  • I місце - Кисла Марина( група ХМ-1),
  • II місце - Ковальчук Анастасія (група Д-3),
  • III місце - Чуп Яна(група ХМ-2).

Стрибки в довжину з місця серед юнаків:

  • Смуга перешкодI місце - Давидов Дмитро(група Кс-2),
  • II місце - Жигульський Ілля(група Д-1),
  • III місце - Онопрієнко Микола(група ОП- 1-2).

Цікавою стала для юнаків комбінована смуга перешкод, в якій місця розподілилися так:

  • I місце - Якимчук Андрій (група ОП - 1-2),
  • II місце - Артеменко Богдан (група ХМ-3),
  • III місце - Жигульський Ілля (група Д-1).

У згинанні рук на брусах юнаки посіли такі місця:

I місце - Дубровець Роман (група Д-3)  - 45 разів.

II місце - Давидов Дмитро (група Кс-2) - 40 разів,

III місце - Коломієць Артем (група ОП - 1-2) - 28 разів .

Змагання Веселі стартиАле  найемоційнішим видом змагань серед наших студентів завжди є перетягування канату. Серед перших курсів переможцями стали:

      I місце - група П-3,

     II місце - група ОП - 1-2,

http://bcsd.org.ua/images/novini15/2109/DSC_4227.JPG     III місце - група ХМ-1.

 Серед II – III - IV курсів:

      I місце - група С- 3, К-4,

  • II місце-група ХМс-2,
  • III місце-група Т-4.

.

 

Першість коледжу з настільного тенісу

http://bcsd.org.ua/images/novini15/2210/IMG_8013.JPGЗгідно з річним планом роботи 20 жовтня в спортивній залі коледжу відбулися змагання з настільного тенісу серед дівчат,  які організувала викладач фізичного виховання, тренер команди тенісистів Криворот Н.Ю. Місця розподілилися так: І місце – Срібна Олена, гр. М -2, ІІ місце – Гирявець Ірина, гр. Д-3, ІІІ місце – Новотна Яна – гр. ОП 1-2. Переможець і призери змагань нагороджені дипломами. 28 жовтня дівчата захищатимуть честь коледжу у міських змаганнях з настільного тенісу серед вищих навчальних закладів. Побажаймо їм перемоги!

http://bcsd.org.ua/images/novini15/2210/IMG_8014.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

Міські змагання з настільного тенісу -  ІІ місце

28 листопада 2015 року в приміщенні  ДЮСШ № 1 відбулися змагання з настільного  тенісу  серед вищих навчальних закладів у залік міської Спартакіади. Участь взяли: Білоцерківський  гуманітарно-педагогічний коледж, Білоцерківський медичний коледж, технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету, Вище професійне училище будівництва та сервісу. Честь Білоцерківського коледжу сервісу та дизайну представляла команда у складі:  Гирявець Ірина (гр. Д-3),  Срібна Олена (гр.М-2),  Новотна Яна (гр. ОП 1-2), викладач  фізичного виховання  Криворот  Наталя  Юріївна. Змагання були напруженими, адже кожен гравець був гарно підготовлений як технічно, так і фізично. Але, незважаючи на труднощі, наші дівчата посіли ІІ місце.

http://bcsd.org.ua/images/novini15/0211/DSCN6649.JPGhttp://bcsd.org.ua/images/novini15/0211/123.jpg

 

 

 

 

 

 

Змагання «Ігри патріотів»

команда швейного відділенняНапередодні Дня студента 11 листопада в спортивній залі відбулися традиційні змагання між збірними командами відділень «Ігри патріотів», головною метою яких є популяризація здорового способу життя серед студентів.

парад учвсників      До складу збірних команд відділень увійшли представники різних груп: М-1, М-3,  Т-2, Т-3, К-4, К 9-10, ХМ-1, ХМ-2, ХМ-3, П 17-18, ОП 1-2, С-5, Д-2, Д-3, Кс-1 – найкращі спортсмени, які готові йти до перемоги, долаючи будь-які труднощі, а головне – вони справжні патріоти відділення!

команад відділення ІКТПісля параду, команди взяли участь у команда перукарського відділеннядинамічному представленні та восьми конкурсах, які були підібрані, щоб сприяти розвитку професійно-прикладних навичок студентів: розвитку моторики пальців рук, тактильної чутливості; точності, швидкості та якості виконання рухів, швидкості реакції, розвитку сили, особливо плечового поясу, а також відповідальності та вміння працювати в команді. Підтримуючи команди, незабутні враження отримали уболівальники, які несподівано побачили своїх товаришів зовсім іншими – швидкими, рухливими, азартними, сильними, спритними, красивими, люблячими рух і, головне, – здоровими.

Підводячи підсумки змагань, керівник фізичного виховання Журавель Людмила Олександрівна, назвала переможців. Впевнено виборола І місце команда швейного відділення, ІІ місце – команда перукарського відділення, ІІІ місце – команда відділення інформаційно-комунікаційних техологій.

 

 

Змагання для юнаків «Шлях до перемоги»

http://bcsd.org.ua/images/novini15/0811/DSC_7746.JPG3 грудня в спортивній залі відбувся чемпіонат з багатоборства  «Шлях до перемоги» серед юнаків коледжу.

Учасників змагань привітали директор коледжу Степура А.О., багаторазовий чемпіон світу та Європи з пауерліфтингу Олександр Шепель.

Переможцями чемпіонату коледжу з багатоборства стали:

 

http://bcsd.org.ua/images/novini15/0811/DSC_7349.JPGІ місце – Онопрієнко Микола(гр. С 1-2).

ІІ місце – Торба Іван(гр. С 7-8).

ІІІ місце – Пащенко Євген(гр.С 7-8).

Нагороди переможцям вручила  директор коледжу Степура А.О.

http://bcsd.org.ua/images/novini15/0811/DSC_7735.JPGПодарунки юнакам надали  первинна профспілкова організація коледжу,   директор фітнес-центру «АТЛАНТ- СПОРТ» Олександр Шепель,  представник асоціації айкідо України Костянтин Пересунько.

  

http://bcsd.org.ua/images/novini15/0811/DSC_7458.JPG 

 

 

 

 

 

 

 

 

Товариська зустріч з баскетболу

З метою набуття ігорового досвіду напередодні міських змагань з баскетболу  19 листопада у спортивній залі  відбулася товариська зустріч з баскетболу між збірною командою дівчат та юнаками коледжу. Ініціював проведення змагань тренер команди - викладач фізичного виховання Кшановський Сергій Францевич. Гра пройшла з перемінним успіхом. Головним результатом зустрічі є відпрацювання тактико-технічних елементів гри. Міські змаганння з баскетболу відбудуться 9 грудня в спортивній залі нашого навчального закладу. Побажаймо успіху нашим спортсменкам!

http://bcsd.org.ua/images/novini15/1012/IMG_8182.jpg    

Ми - чемпіони!       І місце!

9 грудня 2015 року у спортивній залі Білоцерківського коледжу сервісу та дизайну відбулися  міські змагання з баскетболу, які зібрали  команди шести  навчальних закладів: збірну технолого-економічного, педагогічного, медичного коледжів, училища будівництва та сервісу, професійного училища № 5, коледжу сервісу та дизайну. У напруженій боротьбі у фіналі наші спортсменки впевнено переграли команду медичного коледжу з рахунком 18:2 і стали чемпіонами міста.

http://bcsd.org.ua/images/novini15/1012/IMG_8186.jpg1. Сидорович Анастасію, гр. М-2.

2. Кучер Марину, гр. Тс-1.

3. Левицьку Богдану, гр. К 11-12.

4. Войцеховську Валентину, гр. Т-2;

5. Іващенко Віку, гр. ХМ-1;

6. Балацан Інну, гр. Т-2;

7. Войцеховську Олександру, гр.Т-2.

8. Кривенду Тамілу, гр. Т-2;

9. Марченко Руслану, гр. ХМ-2.

10. Цвігу Марію, гр. Т-2.

Вітаємо команду та тренера команди Кшановського С.Ф. з перемогою!

 

 

Міські змагання з шахів – І місце!

      Інтелектуальний вид спорту – шахи уперше підкорився студентам нашого коледжу. 19 лютого 2016 року у міському шаховому клубі «Юність» відбулися змагання з шахів серед ВНЗ. Участь взяли наступні навчальні заклади: медичний коледж,  технолого-економічний коледж, педагогічний коледж, Вище училище будівництва та сервісу. Команду Білоцерківського коледжу сервісу та дизайну представляли студентки: Старченко Діана, гр. М-2, та першокурсниця Титарчук Марія, гр. 11-12.

Дівчата впевнено перемогли суперниць і вперше в історії коледжу посіли

І місце у змаганнях з шахів. Вітаємо переможців!

http://bcsd.org.ua/images/novini16/2302/IMG_8228.JPGПідготувала команду до змагань керівник фізичного виховання Журавель Л.О. за сприяння Пацелі Владислава – студента гр. Д-2.

 

http://bcsd.org.ua/images/novini16/2302/IMG_8230.JPG

 

Змагання з шашок на першість гуртожитку

На початку березня було предено змагання з шашок на першість гуртожитку. Цього разу у гуртожитку №1 02.03.2016 року взяли участь у змаганнях 15 найсильніших шашисток .

Переможцями змагань стали:

І місце - Дрофа Анастасія;

ІІ місце - Старченко Діана;

ІІІ місце - Срібна Олена;

03.03.2016 року у гуртожитку №2 першість з шашок розіграли 12 учасників. Переможцями стали:

І місце Шостопал Лєра,

ІІ місце – Мельник Ірина

ІІІ місце – Матвійчук Руслана.

Переможців нагороджено дипломами. Вітаємо! Провела змагання в обох гуртожитках викладач фізичного виховання Криворот Н.Ю.

http://bcsd.org.ua/images/novini16/2803/FQg8XRGlaOY.jpghttp://bcsd.org.ua/images/novini16/2803/20160224_191620.jpg

 

       Змагання з волейболу серед команд відділень

Змагання з волейболу серед команд відділень, що пройшли у спортивній залі коледжу14 березня 2016 року, закінчилися з такими результатами:

ІІІ місце – команда перукарського відділення.

                                  ІІ місце – команда відділення ІКТ;

                                   І місце – команда швейного відділення.

Ось прізвища переможців:

  1. Бойко Вероніка, гр. К 4
  2. Кулак Лілія, гр. К 9-10
  3. ІІІ місце - команда перукарського відділеннняКравчук Анастасія, гр. Т-3
  4. Потіха Діана, гр. Т-3
  5. Толкач Анна, гр. М-3
  6. Срібна Олена, гр. М-2
  7. Григоренко Олександра, гр. Т-3
  8. Шляга  Анастасія, гр. М-3.  

Вітаємо переможців!

Команди нагородженні дипломами.

Кращі гравці всіх команд представлятимуть коледж на міських змаганнях з волейболу 23 березня 2016 року. Бажаємо їм успіху!

команда швейного  - І місце відділенняІІ місце - команда відділення ІКТ                                                                                                            

 

Міські змагання з волейболу     ІІ місце

23 березня 2016 року у спортивній залі Білоцерківського коледжу сервісу та дизайну відбулися міські змагання з волейболу, які зібрали  команди п’яти навчальних закладів: збірну технолого-економічного, педагогічного, медичного коледжів, Вищого училища будівництва та сервісу, коледжу сервісу та дизайну. Нашу команду представляли наступні спортсменки:

1. Бойко Вєроніка, гр. К 4

http://bcsd.org.ua/images/novini16/IMG_8271.JPG2. Кулак Лілія, гр. К 9-10

3. Шуляк Катерина, гр. Кс-1

4. Запасковська Тетяна, гр. ХМ-1

5. Кравчук Анастасія, гр. Т-3

6. Потіха Діана, гр. Т-3

7. Срібна Олена, гр. М-2

8. Толкач Анна, гр. М-3

9. Новотна Яна, гр. ОП 1-2

10. Гринюк Марина, гр. К 11-12.        

 Дівчата зіграли чотири гри. Впевнено перемогли в трьох з них і посіли ІІ місце. МОЛОДЦІ! Вітаємо команду та тренера команди Журавель Л.О. з перемогою.

 

Змагання з легкої атлетики серед мешканців гуртожитків

    З метою підготовки до міських змагань 20 квітня 2016 року на стадіоні коледжу відбулися змагання з легкої атлетики, в яких взяли участь кращі спортсменки. Результати змагань наступні:

       Біг 60 метрів

  • переможці з легкої атлетикиІ м – Компанієць Людмила, гр. Т-2
  • ІІ м – Садовська Віка, гр. ХМ-2
  • ІІІ м – Срібна Олена, гр. М-2

    Стрибки в довжину з місця

  • І м – Срібна Олена, гр. М-2
  • ІІ м – Компанієць Людмила, гр. Т-2
  • ІІІ м –Гайдученко Анна, гр. Тс-1

     Метання м’яча на дальність

  • І м Панасюк Людмила, гр. С 7-8
  • ІІ м – Компанієць Людмила, гр. Т-2
  • ІІІ м – Бойко Віка, гр. К 4.

 

Міські змагання з легкої  атлетики  І  місце

У міських змаганнях  з легкої атлетики, що відбулися 27.04 2016 року на стадіоні «Зміна» нашим спортсменкам не було рівних. У змаганнях з трьох видів: стрибки в довжину з місця, біг 60 м, метання м’яча на дальність взяли участь юнаки і дівчата чотирьох навчальних закладів – технолого-економічний, медичний коледжі, вище училище будівництва та сервісу. Команду коледжу представляли 11 спорсменок з трьох відділень:

D:\спорт\ЗМАГАННЯ\легка атлетика 2016 року\команда з легкої атлетики.jpg1. Кучер Марина, гр. Тс-1

2. Компанієць Людмила, гр. Т-2

3. Левицька Богдана, гр. К 11-12

4. Кисла Марина, гр. ХМ-1

5. Срібна Олена, гр. М-2

6. Панасюк Людмила, гр. С 7-8

7. Бойко Вероніка, гр. К 4

8. Садовська Віка, гр.ХМ-2

9. Войцеховська Валентина, гр. Т-2

10. Яценко Аліна, гр. К 4.

11. Данілова Анастасія, гр. ХМ-1

 

       З великою перевагою отримали перемогу неперевершені спортсменки коледжу у міських змаганнях в: в бігу на 60м та в стрибках в довжигу з місця. В бігу на 60 м І місце виборола Левицька Богдана, студентка гр. К 11, з результатом 8.6 сек. ІІ місце посіла Кисла Марина, студентка гр. ХМ-1. У стрибках в довжину з місця чемпіонкою стала Срібна Олена  - гр. М-2, ІІ місце – Кучер Марина, студентка гр. Тс-1, ІІІ місце – Кисла Марина, студентка групи ХМ-1.  ВІТАЄМО!

 

 

 

 

 

 

1

 

docx
Додано
1 листопада 2018
Переглядів
969
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку