Презентація. "Міс табір".

Про матеріал
Презентація - це розважальна програма для літнього оздоровчого табору. Вона може бути використана на різні свята ( родинні, до свята 8 Березня та інші). Програма складається з різних конкурсів для дівчат.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Номер слайду 3

З порожнього. 2.Де вода стоїть стовпом? У склянці. 3.В день з ногами,а вночі-без ніг. Взуття. 4. Що повернути не можна? Час. 5.Хто так заливисто співає перед тим, як сонечко встає? Півень. 6.Від чого у качки ноги червоні? Від колін. 7.Білий камінь у воді тоне. Що це? Сіль, цукор. 8.Всю ніч ходить навмання,прокладає путь до дня. Місяць. 9.Згорнеш-клинець, розгірнеш-млинець. Парасолька. 10.Що без рук стучить? Грім. 11.Яке слово завжди звучить невірно? Слово “НЕВІРНО”. 12.Без чого людині не можна жити? Без імені. 1.З якого посуду не п`ють?

Номер слайду 4

13.Ти, да я, да ми с тобою. Скільки нас? Двоє. 14.Що стоїть посередині ЗЕМЛІ? Буква М. ЗЕМЛЯ. 15.Чиможна у решеті принести воду? Так. Коли вода лід. 16. Що це? Корисна річ, а ми до неї завжди спиною повертаємось. Стілець. 17. На яке дерево сідає ворона після дощу? На мокре. 18. Чи може страус назвати себе птицею ? Ні, бо він не може розмовляти.

Номер слайду 5

Серед квітів справжня баба У жовтій сорочці це- КУЛЬБАБА. Червоніють там, де злаки, Квіти поля,красні МАКИ. Кольорові візерунки На віночку у МЕДУНКИ. Біле плаття, тонка талія- Травень і цвіте КОНВАЛІЯ. Знають навіть птиці-галки Сині, в лісі, це ФІАЛКИ.

Номер слайду 6

Стрінеш на луках ти рослину Для корів рвуть КОНЮШИНУ. Неба увібрав відтінок Красень-лісовий БАРВІНОК. Зачарує, як ворожка Синім кольором ВОЛОШКА. Де галявинка й пеньочок- Задзвенить до нас ДЗВІНОЧОК. Не піде зі звірем в бій Жовта квітка ЗВІРОБІЙ.

Номер слайду 7

Тонка ніжка, наче спис, Жовта квітка, це- НАРЦИС. Носить атласний жупан Лицар квітів пан ТЮЛЬПАН. Мов із квітами візок, Фіолетовий БУЗОК. З віддаля ще пахне він, Білі квіти це ЖАСМІН. Хоч червоні та не сальви На стеблі розквітли МАЛЬВИ.

Номер слайду 8

Жовтий в смужечку сміливець Це не джміль, а ЧОРНОБРИВЕЦЬ. На стеблі ідилія, В білий вбралась ЛІЛІЯ. Наче м’ячики бутони- Пишні кульки, це- ПІОНИ. Різний колір одежини У прекрасної ЖОРЖИНИ. Не збирають мед комашки З білосніжної РОМАШКИ.

Номер слайду 9

Квітка ця на сонце схожа, На олію вона гожа, Жовті пелюсточки має, Їх до сонця повертає. Осіння квітка сукню вділа Рожеву, синю, ніжно-білу. Стоїть неначе їжачок, У неї сотні пелюсток. АЙСТРА. СОНЯШНИК. Я найперша розквітаю Синім цвітом серед гаю. Відгадайте, що за квітка? Бо мене не стане влітку. ПРОЛІСОК І красива, і пахуча Квітка ця, на жаль, колюча. РОЗА.

Номер слайду 10

1. Сазан. Риба. 2. Фісташки Горіхи. 3. Хурма. Фрукт. 4.Баклажан. Овоч. 5. Перепілка. Птиця. 6. Буженина. М’ясо. 7. Виноград. Ягода. 8.Рис. Крупа. 9.Камбала. Риба. 10. Кокос. Горіх. 11. Сморчок. Гриб. 12. Індичка. Птиця. 13. Квас. Напій. 14.Топінамбур. Овоч. 15.Вишня. Ягода. 16. Ізюм. Ягода. 17.Пшоно. Крупа. 18. Редька. 19.Чедер 20. Стерлядь. 21.Картопля. Овоч. Сир. Риба. Овоч.

ppt
Додано
5 жовтня 2022
Переглядів
256
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку