Зимовий квест або допомога Святому Миколаю

Про матеріал
Для цікавого проведення позакласного часу. Матеріали взято із просторів інтернета.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Привіт, мій друже!Звертаюсь до тебе за допомогою. Все залежить від доброти твого сердечка. Мені потрібно назбирати чимало сердечок, щоб я зміг дістатися Північного Полюсу. Коли ти знайдеш одне із сердечок – поклади під подушку, я обміняю його на подарунок. А в мене з’явиться додатковий час і сили для моєї місії. Сьогодні від тебе залежить мій час та сила. Для цього потрібно виконувати завдання від моїх друзів.

Номер слайду 2

Для початку, щоб знайти сердечко, потрібно відшукати одного із смішариків. Він мені також допомагає і розповість, що робити далі. А шукати його потрібно там, де найдужче холодно.

Номер слайду 3

Друже добре, що ти знайшов мене. Тепер шукай підказку у вірші, за наступною схемою: вказаний рядок, слово і буква. З букв складеш назву місця, де шукати наступну підказку.2 рядок, 2 слово, 2 буква2 рядок, 4 слово, 4 буква3 рядок, 2 слово, 4 буква4 рядок, 4 слово, 4 буква6 рядок, 2 слово, 5 буква

Номер слайду 4

Ти молодець. Маєш змогу познайомитися з усіма учасниками зимових забав. Склади картинку – дізнаєшся наступне завдання.

Номер слайду 5

Знайди сову серед квітів

Номер слайду 6

Сова мудра птаха, тому завдання від неї важке. Потрібно скласти слово, за допомогою цифр і букв. Це те чим можна підкріпитися.

Номер слайду 7

6 3 4 5 2 1 О л о к о м

Номер слайду 8

Сил уже достатньо. Однак не вистачає ще одного друга, який допомагає контролювати час. Це сніговика. Мій сніговик застряг. Швидше знайди йому санчата. Подумай де можуть бути санчата? Йди за стрілками.

Номер слайду 9

Зліпи сніговика. Необхідний матеріал ти знайдеш, за допомогою годинника. Адже саме так ти допоможеш отримати додатковий час. Стій біля свого годинника. Роби рухи куди показують стрілки і стільки ж.

Номер слайду 10

Ось, і маєш! Який буде твій сніговик? Звичайно, що білий, але подивись уважно і знайди саме ці три кольори, три новорічних прикраси – там і сердечко. Ти молодець!

Номер слайду 11

Ти вірний помічник!

pptx
Додав(-ла)
Ілляш Віталія
Додано
22 лютого 2019
Переглядів
784
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку