Знайди відповідність." Показання світлофорів"

Про матеріал
«Знайди відповідність» опитування з теоретичного навчання для професій «Помічник машиніста електровоза і тепловоза», «Провідник пасажирських вагонів» є важливою складовою частиною професійної підготовки учнів і призначений для професійно – технічних навчальних закладів «Залізничного спрямування». «Знайди відповідність» з теми забезпечують формування необхідних знань, умінь і навичок, що передбачає кваліфікаційна характеристика і відповідає навчальному плану за даними спеціальностями. Всі матеріали складені на основі «Інструкції з сигналізації на залізницях України» , затвердженою наказом Міністра транспорту та зв’язку України від 23.06.2008 №747.
Перегляд файлу

ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ

ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ

 У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ

ДПТНЗ «КОЗЯТИНСЬКЕ МІЖРЕГІОНАЛЬНЕ ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ ЗАЛІЗНИЧНОГО ТРАНСПОРТУ»

Укладач: Ремез М.Л. – викладач спецтехнологій   Козятинського МВПУЗТ

 

 

ТЕМА: Показання світлофорів.

«Знайди відповідність». Завдання розташоване у двох колонках: у лівій колонці питання , а у правій колонці - відповіді на них.  Необхідно знайти вірну відповідь, яка зашифрована буквою або цифрою. Відповіді учнів перевіряються по коду.

 

?id=949981

Т). Дозволяється поїзду прямувати на станцію по головній колії з встановленою швидкістю; наступний світлофор (маршрутний чи вихідний) відкритий і вимагає проходження його із зменшеною швидкістю.

 

?id=949992

ж).Дозволяється поїзду прямувати на станцію із швидкістю не більше 80 км/год на бокову колію; наступний світлофор (маршрутний чи вихідний) відкритий і вимагає проходження його із зменшеною швидкістю.

 

?id=950003

С).Дозволяється поїзду прямувати на станцію із зменшеною швидкістю на бокову колію і готовністю зупинитися; наступний світлофор закритий.

?id=950014

 

 

 

 

Ч).Стій! Забороняється проїжджати сигнал.

?id=950025

Б).Дозволяється поїзду прямувати на станцію по головній колії з встановленою швидкістю; наступний світлофор (маршрутний або вихідний) відкритий.

?id=950036

 

 

 

 

Д). Дозволяється поїзду прямувати на станцію із швидкістю не більше 60 км/год на бокову колію і готовністю зупинитися; наступний світлофор закритий.

?id=950047

 

М).Дозволяється поїзду прямувати на станцію із зменшеною швидкістю на бокову колію; наступний світлофор (маршрутний чи вихідний) відкритий.

 

?id=950058

 

 

Л).Дозволяється поїзду прямувати на станцію по головній колії із встановленою швидкістю. Наступний світлофор (маршрутний чи вихідний) відкритий, поїзд прямує з відхиленням по стрілочному переводу з хрестовиною пологої марки.

?id=950069

О). Дозволяється моторвагонному поїзду, локомотиву без вагонів (одиночному локомотиву), дрезині незнімного типу прямувати на вільну ділянку колії з особливою обережністю та із швидкістю не більше 20 км/год до маршрутного світлофора з червоним вогнем.

?id=9500710

Р). Дозволяється поїзду прямувати на станцію із зменшеною швидкістю і готовністю зупинитися біля вихідного світлофора.

?id=9500811

Я).Дозволяється поїзду прямувати на станцію із швидкістю не більше 80 км/год на бокову колію; наступний світлофор (маршрутний чи вихідний) відкритий і вимагає проходження його із швидкістю не більше 80

км/год.

?id=9501012

 

 

И).Дозволяється поїзду прямувати на станцію по головній колії з готовністю зупинитися; наступний світлофор (маршрутний чи вихідний) закритий.

 

docx
Додано
27 травня 2022
Переглядів
145
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку