Зорові диктанти для 2 класу

Про матеріал
Презентація до уроку Візуальна форма подачі матеріалу на етапі засвоєння нових знань забезпечує ефективне засвоєння учнями нових знань та вмінь. Можна використовувати не лише для пояснення нового матеріалу ,а і для поглибленого вивчення теми.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Вчитель початкової школи Задохіна Лідія Іванівна 2021р. Тема: Зорові диктанти2 клас

Номер слайду 2

Зоровий диктант. Зима. Прийшла зима. Все навкруги біло. Дмуть холодні вітри. Кружляють у танку сніжинки. Дерева одягнули пухнасті шуби.

Номер слайду 3

Зоровий диктант. Джерело. У яру було джерело. Вода у ньому чиста. Над ним росла верба. Під вербою відпочивають люди.

Номер слайду 4

Зоровий диктант. На подвір’їПрийшла зима. Подвір’я засипав сніг. Діти почепили на дерева годівниці. Насипали туди зерна. На годівнички прилетіли пташки.

Номер слайду 5

Зоровий диктант. Зимовий ліс. Гарно в зимовому лісі. Все вкрито пухнастим снігом. У сніжному одязі стоять дерева. Сосни одягнули снігові шапки. Кругом панує казкова тиша.

Номер слайду 6

Зоровий диктант Ліс. Я йду лісовою стежкою. Дивлюся навкруги. Бачу багато цікавого. Ось прудка білочка. У дуплі дуба- гніздо сови.

Номер слайду 7

Зоровий диктант Ялинка. У нас зелена ялинка. Вона велика і запашна. На вітах яскраві кульки. На верхівці - зірка. Весело дітям біля ялинки.

Номер слайду 8

Зоровий диктант Зимовий ранок. Сніг блищить під сонцем. Юрко і Сергій на лижах. Хлопці летять з гірки. Вони раді зимі. Веселі повертаються додому.

Номер слайду 9

pptx
Додав(-ла)
Задохина Лидия
Додано
12 січня 2022
Переглядів
839
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку