Зорові диктанти "За рідним краєм і в небі сумно."

Про матеріал
Дібраний матеріал формує увагу до навчального матеріалу, розвиває орфографічну зоркість, сприяє вихованню патріотичних почуттів
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ЗОРОВІ ДИКТАНТИ1, 2,3

Номер слайду 2

Добре тому, хто в своєму дому. За рідним краєм і в небі сумно. Кожен край має свій звичай. Добре тому, хто в своєму дому. За рідним краєм і в небі сумно. Кожен край має свій звичай. Добре тому, хто в своєму дому. За рідним краєм і в небі сумно. Кожен край має свій звичай.

Номер слайду 3

На чужій стороні й весна не красна. Де рідний край, там і під ялиною рай. За рідний край життя віддай. Добре тому, хто в своєму дому. За рідним краєм і в небі сумно. Кожен край має свій звичай. На чужій стороні й весна не красна. Де рідний край, там і під ялиною рай. За рідний край життя віддай.

Номер слайду 4

*За своїм краєм серце болить.*Нема на світі другої України, немає другого Дніпра.*На чужій стороні Вітчизна удвічі миліша. Добре тому, хто в своєму дому. За рідним краєм і в небі сумно. Кожен край має свій звичай.*За своїм краєм серце болить.*Нема на світі другої України, немає другого Дніпра.*На чужій стороні Вітчизна удвічі миліша.

pptx
Пов’язані теми
Українська мова, Презентації
НУШ
Додано
29 грудня 2023
Переглядів
78
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку