Зразок. Характеристика учня зі складними життєвими обставинами

Про матеріал
Зразок характеристики учня зі складними життєвими обставинами. Ключові питання. Що вказувати,на що слід звернути увагу.
Перегляд файлу

Характеристика

Терновського Андрія Олександровича

28.11.2006р.н., учня 7-Г класу

КЗО «СЗШ №46» ДМР,

що мешкає за адресою: вул.Пластівська 14 –а

 

      Терновський Андрій  зарахований до школи з 01 вересня 2013 р. На даний час  Андрій    навчається в 7 –Г класі.  Андрій нерегулярно відвідує навчальний заклад,але  не запізнюється на уроки. Випадків самовільного залишення місця проживання та навчального закладу не траплялися.

     Шкільним приладдям забезпечений,але недостатньо сезонним одягом .  До школи приходить не завжди  охайний, від дитини відчуваються сторонні запахи.

    Андрій часто пропускає навчання по хворобі(є довідки),а також може бути відсутнім за повідомленням матері  поважних причин.

  За період  вересень-жовтень Андрій пропустив по хворобі -  8 днів(є довідка).По поважній причині - 6 днів(за повідомленням матері).

    За період навчання показав себе як вихований ,але не завжди старанний учень, до навчання відноситься  не достатньо відповідально .Має низький рівень знань. Приймає активну участь у житті класу. Хлопчик має дружні стосунки з однокласниками. Домашнє завдання виконує не систематично, та не завжди якісно.

   Андрій,як дитина  багатодітної родини,має право на одноразове безкоштовне харчування ,але його мати відмовилася від цієї пільги,надавши заяву,в якій вказала, що дитина буде харчуватися у навчальному закладі їжею ,яку приносить  дому.

 Мати учня,  Вікторія Борисівна не відвідує батьківські збори. Ініціатором спілкування виступає класний керівник.  На даний час дитина проживає з матір’ ю ( Терновська Вікторія Борисівна , тел.098-626-87-53).

     Андрій дуже добре та з повагою ставиться до мами та сестри. Хлопчик є помічником для мами у домашніх справах. Мати має гарні відносини з сином.

   Інформація про застосування до дитини насильства не надходила . Андрій не розповідав ,проте що його ображають вдома чи в школі.

Характеристика надана за місцем вимоги.

 

               Директор КЗОСЗШ№46                                             О. А. Міроненко

 

              Класний керівник                                                        К.О.Ревук

docx
Додано
20 вересня 2023
Переглядів
804
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку