зразок мотиваційного листа для вступу до внз після 11 класу

Про матеріал
У зв"язку зі зміною формату вступу до внз, виникає потреба у написанні мотиваційного листа, який розкриває прагнення абітурієнта до вступу саме до обраного закладу, засвідчує його мотивацію. Зразок мотиваційного листа подається у цьому матеріалі.
Перегляд файлу

                                                                     Директору

ВСП «Золотоніський фаховий

коледж ветеринарної медицини БНАУ»

                                                                                          Лисенко Є.В.

Різник Оксани Анатоліївни

вул. Гоголя , кв.

                                                                                                             м.Золотоноша, 19701

е-пошта: 

телефон: 

 

Шановна Євдокіє Василівно!

Звертаюся до Вас з приводу вступу на освітньо-кваліфікаційний рівень «фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю «Ветеринарна медицина», у якій я дуже зацікавлена. Я впевнена, що здобуття фахової освіти саме за обраною спеціальністю в одному з найкращих аграрних навчальних закладів Правобережної України, є моїм шансом  зрости особисто й професійно, популяризувати професію ветеринарного лікаря  як в Україні, так і за її межами.

Вибір саме ВСП «Золотоніський  фаховий коледж ветеринарної медицини БНАУ», що є закладом фахової передвищої освіти, більш ніж усвідомлений.  Батьки мого близького друга є ветеринарними фельдшерами і працюють на одному з найкращих сільськогосподарських підприємств не тільки Черкащини, а й всієї України – в СТОВ «Агрофірма «Маяк». Розмовляючи з ними про їхню професію, я багато довідалася про непросту і самовіддану роботу ветеринара, про ту відповідальність, яку несуть спеціалісти, працюючи із тваринами, про їх «золоте правило», яке звучить так: «Лікар лікує людину, а ветеринар – все людство…»  Це, в деякій мірі, надихнуло мене обрати професію ветеринара. Прикметним є той факт, що свій початок в освоєнні ветеринарної професії вони зробили саме в Золотоніському технікумі ветеринарної медицини БНАУ, вступивши свого часу сюди на навчання.

Маючи мрію стати хорошим ветеринаром,   я усвідомила необхідність  здобуття фахової освіти, тому останні роки навчання у школі я посилено вивчала предмети, які будуть важливими для мене як під час вступу до коледжу, так і в майбутньому. Я маю високі бали із математики, біології, хімії, української та англійської мов. Крім цього, я активно займаюся спортом, оскільки вважаю, що хороше здоров'я є надзвичайно важливим для реалізації моїх майбутніх планів.

 Я  маю глибоке переконання, що обраний навчальний заклад може допомогти мені перетворити свою мрію в реальність, адже в ньому є можливість здобути високі знання, виробити такі якості майбутнього успішного аграрія як цілеспрямованість, ініціативність, внутрішня організація, здатність працювати в команді тощо.

Я чітко вирішила вступити  на навчання до вашого коледжу. Минулого року я відвідала ваш навчальний заклад під час Дня відкритих дверей. Разом із іншими учнями, що є абітурієнтами, прослухала багато цікавої інформації про цей заклад, мала можливість навіть пройтися коридорами навчального закладу, відвідати кілька кабінетів, наповнених інформаційними стендами та різним приладдям, що використовується під час навчального процесу тощо.  Потім я  ознайомилася із сайтом вашого навчального закладу і відмітила, що студентське життя в коледжі є насиченим та доволі перспективним, адже кожен має можливість проявити себе і в навчанні, і в спорті,  більшість  бере активну участь у семінарах та конференціях, пов'язаних із майбутнім фахом ветеринара. Мою увагу привернув  широкий вибір баз практики для студентів, що досить ефективно впливає на формування професійних якостей майбутніх спеціалістів, виявляє необхідні компетентності для роботи на виробництві.

Ще одним із факторів, що вплинув на вибір місця навчання, є можливість студентів проходити практику як на вітчизняних підприємствах, так і за кордоном, що дасть можливість увібрати все найкраще, що є в освітніх системах і технологіях різних країн. Я сподіваюся, що разом із величезною студентською сім'єю коледжу, буду брати участь у різноманітних заходах, насичених сучасними фаховими технологіями.

Я щиро прагну навчатися саме у вашому коледжі, бо переконана, що ви допоможете розвинути в мені якості професіонала, лідера команди, виховати навички ділового спілкування, такі необхідні для мого подальшого кар'єрного зростання. Сподіваюся, що під керівництвом висококваліфікованих викладачів, науковців та фахівців коледжу, які тут працюють, я здобуду якісні знання та відповідний досвід для роботи на підприємстві або продовжу навчання для здобуття вищої фахової освіти.

Дякую за розгляд мотиваційного листа. Мрію  стати частиною вашого студентського колективу. Сподіваюся на позитивну відповідь.

З повагою

Різник Оксана Анатоліївна.

 

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Василенко Катерина Сергіївна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Додано
19 травня 2022
Переглядів
13248
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку