зразок мотиваційного листа для вступу до внз після 9 класу

Про матеріал
Даний матеріал містить зразок мотиваційного листа, який доведеться писати абітурієнтам при вступі на основі базової загальної середньої освіти до внз.
Перегляд файлу

                                                                     Директору

ВСП «Золотоніський фаховий

коледж ветеринарної медицини БНАУ»

                                                                                          Лисенко Є.В.

Шевченка Івана Петровича

вул. І.Франка , кв.

                                                                                                             м.Черкаси, 18000

е-пошта: 

телефон: 

 

Шановна Євдокіє Василівно!

Звертаюся до Вас з приводу вступу на освітньо-кваліфікаційний рівень «фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», до якої я маю особливий інтерес. Я впевнений, що здобуття фахової освіти саме за обраною спеціальністю в одному з найкращих аграрних навчальних закладів Правобережної України, є моїм шансом збагатити свої знання, зрости особисто й професійно та зробити свій внесок у розвиток сільського господарства як на теренах нашої країни, так і за кордоном.

Вибір саме ВСП «Золотоніський  фаховий коледж ветеринарної медицини БНАУ», що є закладом фахової передвищої освіти, більш ніж усвідомлений. Ще з дитинства, проводячи свій вільний час під час канікул чи на вихідні в селі у бабусі, я із захопленням відмічав красу Черкащини, її багатства як у рослинному, так і тваринному світі. Маючи можливість проводити час в одному із фермерських господарств, розташованих неподалік Черкас, я із радістю допомагав годувати тварин, зокрема корів, доглядати за ними. І тоді я чітко вирішив, що хочу пов'язати своє життя із сільським господарством, роботою на землі, розвитком галузі, такої необхідної для України.

Маючи мрію стати, можливо, керівником якогось сільгосппідприємства,   я усвідомив необхідність  здобуття фахової освіти, тому почав більше приділяти часу вивченню біології, хімії в школі, в результаті отримавши високі результати, що стануть в пригоді під час вступу до внз. Я впевнений, що обраний навчальний заклад може допомогти мені перетворити свою мрію в реальність, адже в ньому є можливість здобути високі знання, виробити такі якості майбутнього успішного аграрія як цілеспрямованість, ініціативність, внутрішня організація, здатність працювати в команді тощо.

Я чітко вирішив продовжити навчання саме у вашому коледжі. Ознайомившись із сайтом вашого навчального закладу, я з'ясував, що студентське життя в коледжі є насиченим та доволі перспективним. Зокрема, мені сподобалося, що, крім навчання й виховання, студенти беруть активну участь у семінарах та конференціях, пов'язаних із майбутньою професією, спілкуються із керівниками підприємств, що в подальшому можуть запропонувати працевлаштування; хочу відмітити широкий вибір баз практики для студентів, що досить ефективно впливає на формування професійних якостей майбутніх спеціалістів.

Ще одним із факторів, що вплинув на вибір місця навчання, є можливість студентів проходити практику як на вітчизняних підприємствах, так і за кордоном, що дасть можливість увібрати все найкраще, що є в освітніх системах і технологіях різних країн. Я сподіваюся, що разом із величезною студентською сім'єю коледжу, буду брати участь у різноманітних заходах, насичених прогресивними фаховими технологіями.

Я щиро прагну навчатися саме у вашому коледжі, бо переконаний, що ви допоможете розвинути якості професіонала, лідера команди, виховати навички ділового спілкування, такі необхідні для мого подальшого кар'єрного зростання. Сподіваюся, що під керівництвом висококваліфікованих викладачів, науковців та фахівців коледжу, які тут працюють, я здобуду якісні знання та відповідний досвід для роботи на підприємстві або продовжу навчання для здобуття вищої фахової освіти.

Дякую за ваш час та увагу. Мрію  стати частиною вашого студентського колективу. Сподіваюся на позитивну відповідь.

З повагою

Шевченко Іван Петрович.

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 2
Оцінки та відгуки
  1. Sv Aphonina
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  2. ПАДАЛКА ОЛЕНА МИКОЛАЇВНА
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Додано
19 травня 2022
Переглядів
71594
Оцінка розробки
5.0 (2 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку