Зразок написання мотиваційного листа "Мотиваційний лист"

Про матеріал
Зразок написання мотиваційного листа до всупу в університет. У листі стисло розповідається про майбутнього студента та саме чому, хоче втупити до цього вузу. Коротка біографія.
Перегляд файлу

                        МОТИВАЦІЙНИЙ ЛИСТ

                                                  Ректору Сумського державного педагогічного

                                                  університету імені А.С. Макаренка

                                                   проф. Лянному Ю.О.

                                                   Іващенко Аліни Іванівни,

                                                  м.

                                                   Ел. адреса:

                                                   тел.+

                                       Вельмишановний Юрію Олеговичу!

  Звертаюся до Вас із проханням розглянути мій Мотиваційний лист щодо вступу в Сумський державний педагогічний університет імені                        А. С. Макаренка за освітньо-професійною програмою 013 Початкова освіта (Кваліфікація: Магістр початкової освіти. Вчитель початкових класів закладу загальної середньої освіти). Вважаю, що це один із найкращих університетів нашої області та України в цілому. Університет славиться багатьма відомими іменами, широким спектром спеціальностей, участю у важливих грантових проєктах, провідними освітянами України. Він має власні традиції, а його історія триває уже майже століття, і ця історія щороку підтверджує підготовку справжніх професіоналів своєї справи.

  У 2011 році  закінчила Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренка і отримала базову вищу освіту за напрямом підготовки «Корекційна освіта  (логопедія)» та здобула кваліфікацію бакалавра, дефектолога-вихователя шкільних, дошкільних та соціально-реабілітаційних закладів для осіб з вадами мовлення, прагну продовжити свій шлях у Вашому закладі вищої освіти. Бо бути вчителем початкових класів – це мрія з дитинства.                                                                                                                            Упевнена, що в університеті мені вдасться здобути нові знання, поринути в науку, отримати значний практичний досвід та розширити свій творчий потенціал, пройти справжню школу лідерства.

  Після завершення університету працювала у закладі дошкільної освіти, вихователем, а з 2019 працюю у закладі загальної середньої освіти,  вихователем групи подовженого дня та логопедом. Маю певний досвід роботи з дітками з ООП.  Підчас карантинних  заходів працювала дистанційно у групі Вайбер, Класрум, Тімс. Постійно підвищувала рівень своїх знань, проходивши курси та вебінари на платформах: НаУрок, Всеосвіта, Едера, Освіторія, СОІППО. На цьому зупинятися не збираюся. Це цікавий досвід для самореалізації та вибору майбутньої професії.

 Навчальні програми університету цікаві та інформативні. Я побачила велику кількість важливих дисциплін та різноманітність методів навчання, можливість академічної мобільності, яка дає змогу навчатися в інших університетах, спілкуватися зі студентами інших країн, набути міжнародного досвіду. Дуже імпонує те, що Ваші студенти мають можливість проходити педагогічну практику у закладах освіти, завдяки чому отримувати важливі практичні навички і цінні поради. Приємно було побачити і почитати наукові праці науково-педагогічних працівників кафедри початкової освіти, котрі здійснюють навчальний процес за вище зазначеною освітньою програмою. Ваш внесок у галузь початкової освіти надзвичайно високий.  

 Завершивши бакалаврат, я  хочу продовжити навчання в магістратурі, щоб перекваліфікуватися на іншу спеціальність, вчитель початкових класів. Твердо вірю в те, що знання, уміння і навички, які я отримаю, навчаючись в університеті, допоможуть стати справжнім фахівцем у галузі освіти і науки.             Щиро вдячна Вам, що розглянули мого листа, і сподіваюся на Вашу позитивну відповідь.

З повагою,               _____________              Іващенко А.І.

                                                   (підпис)                                       (Прізвище, ініціали)

 

 

 

 

 

 

docx
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
1 грудня 2023
Переглядів
196
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку