Звіт на тему: "Робота класного керівника з питання безпеки життєдіяльності школярів"

Про матеріал
Даний матеріал допоможе класному керівнику підготувати звіт за І семестр з питання безпеки життєдіяльності здобувачів освіти
Перегляд файлу

  Виступ на тему:

«Робота класного керівника

 з питання безпеки життєдіяльності школярів»

Одне з важливих завдань, яке стоїть перед сучасним класним керівником, - це забезпечити безпеку життєдіяльності здобувачів освіти.

  Задля виконання даного завдання проводжу за графіком всі бесіди, а саме з семи видів, з питань безпеки життєдіяльності , а також додаткові перед канікулами  з обов’язковим записом до класного журналу.

  Вже першого дня у ліцеї учні 1-А класу прослухали і прийняли правила поведінки, які, на мою думку, сприяють,  в першу чергу,  збереженню їхнього життя і здоров’я. Дані правила повторюємо і обговорюємо систематично.

  За даний період була проведена година спілкування на тему «Безпека на льоду», на якій обговорили правила надання першої медичної  допомоги під час обмороження, закріпили їх, провівши рольову гру «Допомога потерпілому» та гру «Так чи ні»,  розфарбували ті ілюстрації, де діти дотрималися правил поведінки на льоду, а також оформила куточок і виконала фото звіт.

  З 15.11.21. по 21.11.21. в рамках проведення Всеукраїнського тижня безпеки руху в 1-А класі 19.11.21 було проведено Єдиний національний урок на тему «Безпечна дорога додому». Здобувачі освіти переглянули відео про правила переходу дороги і про правила безпеки на залізній дорозі, які були рекомендовані Департаментом науки і освіти. Була проведена гра-вікторина «Правила дорожні повинен знати кожен».

  Для профілактики порушень постави пересаджую школярів  з першого ряду на третій і навпаки з дотриманням відповідності групи меблів їхньому зросту та з урахуванням гостроти зору й слуху.

  У зв’язку з епідеміологічною ситуацією (COVID-19) кожного дня провітрюю 2-3 рази в день класну кімнату, постійно нагадую дітям про важливість дотримання  санітарно-гігієнічних вимог.

  До кінця 2021-2022 навчального року планую і надалі проводити заходи з безпеки життєдіяльності школярів з використанням інноваційних технологій  задля збереження життя і здоров’я підростаючого покоління.

docx
Додано
13 лютого 2022
Переглядів
633
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку