Звіт про попередження булінгу в учнівському середовищі

Про матеріал
Проведення даних заходів покликане формувати в учнів виховання моральних якостей і негативне ставлення до проявів булінгу з боку однолітків, старшокласників,вчителів.
Перегляд файлу

 

УКРАЇНА

ПОЛЯНСЬКА ГІМНАЗІЯ САРНЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

САРНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Звіт про проведення тижня щодо протидії булінгу

 

 

ЗЗСО

 Класи, у яких були проведені заходи

Кількість учнів, які брали участь у заходах

Теми заходів

Полянська гімназія

8

23

19.09.  – Заняття з елементами тренінгу «Стоп булінг», де діти на прикладі реальних життєвих ситуацій вчились співставляти різні оцінки ситуації і шукати шляхи вирішення проблеми

3,4 класи

20

20.09Казкотерапія «Два яблука» - де діти на прикладі казки знайомились з поняттям «булінг» і вчились розрізняти що добре, а що погане. Перегляд мультфільму «Жив був чорний кіт»

9

10

21.09. пройшов урок-бесіда на тему:  «Стоп булінг». 

1-9 класи

100

На протязі тижня відвідали відео-лекторій «Що таке булінг?  Профілактика виникнення та подолання проявів булінгу в дитячому середовищі». Під час лекторія учні переглянули  відеоролики «Stop bullying» та «Булінг». Вони мали можливість висловити власну точку зору на проблему цькування та жорстокості у дитячому середовищі, 

 

1,2 класи

16

22.09.Казкотерапія «Два яблука» - де діти на прикладі казки знайомились з поняттям «булінг» і вчились розрізняти що добре, а що погане. Перегляд мультфільму «Жив був чорний кіт»

 

9

20

20.09. «Скажемо булінгу – НІ!» Під час спілкування діти розповідали як вони розуміють  поняття «булінг», які бувають види та прояви булінгу, висловлювали свої думки та судження щодо того,  як уникнути конфліктних ситуацій, наголошували на тому, що тільки взаємоповага та толерантне ставлення один до одного допоможе уникнути  булінгу серед дітей.

5-7 класи

40

23.09. проведено профілактичний захід з елементами тренінгу під назвою: «СТОП – БУЛІНГ: попередження жорстокості та насильства».
Під час заходу були використані ситуаційні вправи, які дали змогу отримати нові знання, визначити для себе наслідки насильницької поведінки, ознайомилися із рекомендаціями та порадами боротьби з булінгом у гімназії. Учні переглянули відеоролик «Стоп секстинг» та обговорили проблеми та ситуації, які піднімаються у ньому.

 

 

В.о. директора школи:                                               

Практичний психолог:                                          

docx
Пов’язані теми
Психологія, Інші матеріали
Додано
18 січня 2023
Переглядів
2218
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку