Звіт про проведення Міжнародної акції "16 днів проти насильства"

Про матеріал

З 25 листопада по 10 грудня в Україні проводиться акція "16 днів проти насильства". Згідно плану в школі проведено ряд заходів щодо даної акції:анкетування, тренінги, перегляд відеофільму, квести та флешмоб.

Перегляд файлу

Звіт

практичного психолога Олійниківського НВК

про проведення міжнародної акції «16 днів проти насильства»

         У листопаді – грудні 2018 року в Олійниківському НВК було проведено акцію «16 днів проти насильства». За планом роботи  було створено Інформаційний дайджест «Я – проти насильства». Для оформлення цього стенду учні старших класів підготували листи-інформатори та антирекламу з розкриття даної теми. З учнями 1 – 11 класів було проведено анкетування «Явища шкільного та домашнього насильства» з метою виявлення обізнаності школярів про насильство в сім'ї та школі.

        З  метою підвищення рівня поінформованості учасників щодо проблеми торгівлі людьми для учнів 9 – 11 класів 30 листопада було проведено єдиний урок протидії торгівлі людьми з переглядом відеофільму «Станція призначення – Життя»

Актуалізувати знання про конфлікт у соціальних мережах та його причини, розвивати навички безконфліктного спілкування і мережі в учнів 8 класу допомогло заняття з елементами тренінгу «Попередження конфліктів у соціальних мережах», проведений 6 грудня.

         7 грудня успішно пройшов квест для учнів 5 – 6 класів «Подолаємо конфлікти дружною командою» для згуртування колективу, розвитку  вербального і невербального спілкування та  навичок саморегуляції.

          Підсумком акції 10 грудня для учнів 1 – 11 класів став традиційний флешмоб «Ми проти насилля. Ми за мир і дружбу»,  який був втіленням теплоти, взаєморозуміння та добра в учнівських відносинах з червоними стрічками, символом боротьби зі СНІДом, (обов’язкового атрибуту відповідних акцій).

 

Практичний психолог:___________ /Каландарова Н.Г./

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Четвертак Світлана Михайлівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Пов’язані теми
Психологія, Інші матеріали
Додано
8 грудня 2018
Переглядів
6051
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку