Звіт про проведення тижня англійської мови

Про матеріал
Звіт про проведення англійської мови містить у собі коротко проведення заходів та діяльностей ,які були проведені протягом тижня та їх результативність.
Перегляд файлу

   Тиждень англійської мови

З 12.12 2016 по 16.12.2016 в Заболоттівській  загальноосвітній школі проходив тиждень англійської мови.

Мета:

  • формування інтересу до вивчення іноземної мови;
  • знайомство із звичаями та традиціями країни, мова якої вивчається;
  • активізація позакласної роботи з учнями з предмету.
  • Ознайомлення із творчістю відомого поета В. Шекспіра

У підготовці та проведенні був відповідальний : вчитель англійської мови Кубай О.М.

 

  Із метою розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, естетичного виховання, духовного багатства учнів у період із 12 по 16 грудня 2016 року у Заболоттівській загальноосвітній школі І – ІІI ступенів був проведений Тиждень англійської мови.

Метою проведення тижня англійської мови є удосконалення знань, умінь та навичок, отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови.

               Протягом тижня були проведені такі заходи:

У понеділок 12 грудня відбулася загальношкільна лінійка, присвячена відкриттю Тижня англійської мови. На ній було оголошено план заходів на тиждень.

У вівторок 13 грудня проводився конкурс стінгазет та малюнків на задані теми серед учнів 5 – 8 класів та 2-3 класів. Учні 2 класу готували малюнки »Моя улюблена літера» та 3 класу «Мій улюблений день» Діти підійшли до виконання завдання старанно, творчо та оригінально. Було визначено кращі роботи, які нагородили призами.

 

У середу 14 грудня  тематичнй день присвячений життю і творчості відомого поета і драматурга В.Шекспіра. Метою даного дня було розширити знання учнів  творчості драматурга , поглиблювати лінгвістичний кругозір учнів. Учні із задоволенням декламували вірші поета та спостерігали за поведінкою героїв відеоінсценівок.

 

У четвер 15 грудня усі охочі могли завітати на виховний захід 2-3 класів «A magic country of English» .Проведена виставка кращих учнівських зошитів на друкованій основі.

У п’ятницю 16 грудня з метою підвищення мотивації до навчання учнів та створення умов для самостійної роботи, для розвитку сприйняття мови на слух та стимулу до вивчення англійської мови проводився брейн-ринг між учнями 5-6 класів та вікторина Quiz on Britain для 7-8 класів.

 Також у цей день були підведені підсумки проведення Тижня англійської мови та відзначені найактивніші учні

 

Проведено підсумки тижня та нагородження переможців.

        Метою даних заходів було узагальнити уміння та навички учнів з вивченого матеріалу, розширювати лінгвістичний кругозір учнів, розвивати інтелектуальні здібності учнів за допомогою гри. Учні із задоволенням виконували цікаві завдання та намагалися бути кращими.

          Молодші школярі також були активними учасниками всіх запланованих заходів. Діти старанно виконували завдання та щиро раділи маленьким перемогам під час виконання завдань. Але як і в кожному конкурсі були переможці і переможені.

H:\tiger-1300883669.png           Метою тижня було: вдосконалити мовні навички, розвивати вміння розгадувати загадки; формувати вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки; заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови. Участь брали всі учні школи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Заболоттівська ЗОШ I-III ступенів  

 

 

 

 

Звіт

про проведення тижня англійської мови

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                      Вчитель: Кубай О.М.

 

 

                                                  2016

docx
Додано
10 лютого 2019
Переглядів
2781
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку