Звіт старости на класних звітно-виборчих зборах

Про матеріал
Даний матеріал може бути використаний класними керівниками для підготовки до звітно-виборчих класних зборів, а також для проведення аналізу роботи клвсу за навчальний рік.
Перегляд файлу

Звіт старости 5Б класу Кравець Катерини

Цей навчальний рік був для нас незвичайним. По-перше, ми стали старшими на рік, а по-друге, ми стали нарешті повноправними членами старшої школи. Рік був для дуже насиченим, цікавим, часом складним. Нам довелося звикати до нових умов навчання, до нових вчителів, пізнавати нові закони спілкування. Але ми досить швидко звикли і адаптувалися. Рік пролетів швидко, і за цей час ми встигли багато чого довідатися і багато чому навчитися.

Наприклад, нам довелося заново пізнавати один одного і заново вчитися спілкуванню. Для цього ми з досвіду японських школярів часом міняємося місцями в класі, пересідаємо з одного ряду в інший. І нам це подобається! Ми намагаємося підтримувати рівні відносини з усіма однокласниками.

Ми намагалися бути активними і брали участь у всіх загальношкільних заходах. Трохи не вистачило нам згуртованості в конкурсі «Знавці природи», в якому ми посіли друге місце. Всього два бали ми поступилися 6А класу. Але ми проаналізували свої промахи і в наступний раз постараємося виступити краще. Зараз проходять змаганнях з шашок. Наша Ганна Шеховцова увійшла до збірної школи і вже двічі отримали перемогу.

Ще ми брали участь в таких акціях: «Школа - мій рідний дім», «Милосердя», «Посади дерево», «Привітай ветерана»

Регулярно проводили класні збори на різну тематику: «Моє суспільне доручення», «Вчитися - завжди знадобиться», «самоврядування в класі»,

Наш клас  може похвалитися частим відвідуванням бібліотеки, ми з цікавістю відвідували уроки нашого бібліотекаря Марини Володимирівни: «Чи знаєте ви історію рідного краю», «Дивовижний світ книги», де активними учасниками бесід були Симоненко, Титаренко, Смалій.

Не менш насиченим і цікавим було і наше класне життя. Багато корисного ми витягли з Уроків здоров'я, що провели разом з 5А класом, які підготували Кисель, Корень.

Дуже корисними стали для нас Уроки хороших манер. На класній годині до Дня толерантності (відповідальні Корень, Степовенко, Плаксіна) зрозуміли, що у кожного повинні бути «Особисті кордони», вчилися як поводити в різних ситуаціях. Були у нас і серйозні заходи. Години спілкування «Вчимося жити без конфліктів» і «Що таке дружба» дали нам можливість розібратися в наших внутрішніх конфліктах, зрозуміти, як важливі в житті людини друзі. Також провели цікавий та корисний захід «Мої права та обов’язки», де ми виступали в ролі суддів та прокурорів звинувачених героїв із відомих мультфільмів.

 

В інтелектуально-розважальній грі «Найрозумніший» (ведучі Остапчук, Титаренко) ми не просто розширили свої пізнання, а й  отримали задоволення від гри.

Учні нашого класу намагалися активно готуватися до всіх класних заходів. Так наші дівчатка підготували хлопчикам цікаву конкурсно-розважальну програму, де вчилися говорити компліменти, дякувати друзям. Найактивнішими учасниками серед хлопців були Шевцов, Падзюр.   Незабутніми подіями в цьому році стало для нас День святого Миколая та Новорічне свято. Ми дуже хвилювалися, готували концерт і конкурси. Але свято вдалося на славу. У захваті були і ми, і наші батьки, які із задоволенням спостерігали за нами.

Цікавий захід «Будинок писемності» запропонував та провів Титаренко Іван, де ми почули вірші та казки, написані нашими однокласниками.

В кінці свого виступу хочу відзначити активну роботу мого заступника Ярмолицької Олександри та Степовенко Анни, яка відповідала за рапорт. Усім секторам хочеться побажати більш активної роботи в наступному році. В цілому вважаю роботу класу задовільною, а майбутньому старості бажаю успіхів!

Дякую за увагу!

doc
Додано
12 травня 2019
Переглядів
1682
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку