Звіт виховного заходу "День Соборності України"

Про матеріал
26-27 січня 2021 року у навчальному закладі КЗ Широківської ОШ ЗСО було проведено ряд заходів громадсько-патріотичного спрямування присвячених Дню Соборності України, День пам’яті жертв Голокосту та День пам’яті героїв Крут. Активними учасниками дійств стали учні 7-х ,10-го класів та педагоги. Емоційно, на високому патріотичному та естетичному рівні присутні мали змогу поглибити знання про історію виникнення свята Соборності України, пригадати ст.20 Конституції України, ознайомитися з цікавими фактами про Україну, з вирішальними подіями сьогодення.
Перегляд файлу

ЗВІТ

вчителя історії

Постоян Валерії Ельдарівни

26-27 січня 2021 року у навчальному закладі КЗ Широківської ОШ ЗСО було проведено ряд заходів громадсько-патріотичного спрямування присвячених Дню Соборності України, День пам’яті жертв Голокосту та День пам’яті героїв Крут.

    Активними учасниками дійств стали учні 7-х ,10-го класів та педагоги. Емоційно, на високому патріотичному та естетичному рівні присутні мали змогу поглибити знання про історію виникнення свята Соборності України, пригадати ст.20 Конституції України, ознайомитися з цікавими фактами про Україну, з вирішальними подіями сьогодення.

Було проведено:

- виховні заходи «Мій рід, моя Батьківщина – це все моя Україна», «Соборна мати Україна – одна на всіх, як оберіг», «На шляху до незалежності України», «Квітни! Єдина моя Україно…», «Українське державотворення 1917-1921», «Моя країна – єдина», усний журнал «Єднання заради Незалежності»

- українознавчу вікторину "Патріоти України"

- конкурс відеороликів «Україна – наш дім»

- перегляд документальних відеороликів присвячених Дню Соборності України та Дню пам’яті  жертв Голокосту. «Моя Україна – єдина і неподільна»; «Акт злуки 22 січня 1919: відтворення історичної правди»

- презентації присвячені цим подіям.

 

 

 

docx
Додано
31 січня 2021
Переглядів
1221
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку