Батьківські збориПоради у організації навчання

Про матеріал
Навантаження дітей у цьому навчальному році буде меньшим.Крім класної роботи, буде ще і домашня. Від того, як діти встигатимуть в перші дні навчання, залежить складання плану на рік.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Батьківські збори. Поради у організації навчання

Номер слайду 2

Доброго ранку, шановні батьки!Вітаю вас з початком ІІ семестру навчального року. Дуже шкода, що цей рік починається в онлайн, але ми з вами все зможемо, всьому навчимось.

Номер слайду 3

Найголовніше: дотримуватись режиму дня готувати підручники і зошити до уроку виходити на уроки в Гугл Міт виконувати завдання запитувати про незрозуміле бути уважними щодо оголошень у групі 3 класу

Номер слайду 4

Що потрібно для навчання: зошити у лінію і клітинку підручники лінійку, олівець, ручку кольорові олівці альбом, фарби пластилін, кольоровий папір бажання вчитись

Номер слайду 5

Навантаження дітей у цьому навчальному році буде меньшим. Крім класної роботи, буде ще і домашня. Від того, як діти встигатимуть в перші дні навчання, залежить складання плану на рік.

Номер слайду 6

Головне: налаштуйте себе на позитивне відношення до навчаннядо дітей ставтесь з повагою, не кричітьзапасіться терпінням, адже не відразу все буде так, як потрібно вамвласним прикладом заохочуйте їх до навчання

Номер слайду 7

Читайте дитині, читайте з дитиною, слухайте, коли вона читає. Хай вона бачить, що ви читаєте. Навчіть дітей бути незалежними, не робіть все за них.

Номер слайду 8

Коли діти роблять щось добре – хваліть їх, але не так, щоб вони вважали себе королями та принцесами. Так у них розвинеться здорова самооцінка, і вони знатимуть, коли похвала заслужена, а коли – недоречна.

Номер слайду 9

Діти повинні безмежно довіряти своїм батькам і підкорятися їм. Це одне з основних правил виховання дітей в дружній і люблячій сім’ї.

Номер слайду 10

Як підписати зошит?Зошитдля робіт з математикиучня 3 класу. Новоселівського Першого НВК Огнєва Михайла. Зошитдля робіт з української мовиучениці 3 класу. Новоселівського Першого НВКТернової Віолетти. Підписуйте охайно, не поспішаючи. Пізніше це будуть робити ваші діти.

Номер слайду 11

Щоденник• обов’язково підписуємо• заповнюємо перші сторінки• пишемо розклад• привчаємо дітей записувати домашні завдання

Номер слайду 12

Мирних днів, доброго навчання, успіхів і злетів

Номер слайду 13

Дякую за увагу!Сподіваюсь на вашу допомогу і підтримку!

pptx
Додано
31 березня 2023
Переглядів
2382
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку