Повістка денна. З історії поширення борщу. Технологія приготування борщу. Розгляд технології приготування та затвердження технологічної документації на фірмові борщі підприємств харчування міста Лебедина
Номер слайду 2
Номер слайду 3
Борщ. Українському борщу, кажуть, понад триста років!Кулінарний цей шедевр захопив маси широкі... Борщик наш смакує всім з часу, як він є, відколи, -Їж його хоч кожен день, не набридне борщ ніколи!На бульйоні з гусачка або ж, хоч, - з "нашої ряби", -Смакота борщу така!.. Куди там французькій жабі!Тут картопля є, буряк і, - капуста і квасоля, -Є томатів, моркви смак, - перець є, часник, цибуля... Вітаміни у борщі геть усі є, - то не дивно, Страва ця дуже смачна, калорійна і поживна!Борщ, по суті, це відвар з овочів різноманітних – Ароматний, апетитний - для багатих і для бідних!О. Забуга
Номер слайду 4
Найбільший борщ
Номер слайду 5
Номер слайду 6
Домашнє завдання1. Опрацювати матеріал підручника ст.191-201 В. С. Доцяк «Українська кухня» . 2*. Скласти таблицю «Порівняльна характеристика борщів».3**. Підготувати історичну довідку про капусняки.4***. Підготувати повідомлення «Обрядове значення капусняків».
Номер слайду 7
Технологія приготування борщу. Особливості приготування борщів української кухні. Технологія приготування борщу. Особли. Технологія приготування борщу. Особливості приготування борщів української кухні.вості приготування борщів української кухні.