Борщ: технологія приготування борщів

Про матеріал
технологія приготування борщів займає особливе місце в українській кухні. борщ користується популярністю
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Повістка денна. З історії поширення борщу. Технологія приготування борщу. Розгляд технології приготування та затвердження технологічної документації на фірмові борщі підприємств харчування міста Лебедина

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Борщ. Українському борщу, кажуть, понад триста років!Кулінарний цей шедевр захопив маси широкі... Борщик наш смакує всім з часу, як він є, відколи, -Їж його хоч кожен день, не набридне борщ ніколи!На бульйоні з гусачка або ж, хоч, - з "нашої ряби", -Смакота борщу така!.. Куди там французькій жабі!Тут картопля є, буряк і, - капуста і квасоля, -Є томатів, моркви смак, - перець є, часник, цибуля... Вітаміни у борщі геть усі є, - то не дивно, Страва ця дуже смачна, калорійна і поживна!Борщ, по суті, це відвар з овочів різноманітних – Ароматний, апетитний - для багатих і для бідних!О. Забуга

Номер слайду 4

Найбільший борщ

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Домашнє завдання1. Опрацювати матеріал підручника ст.191-201 В. С. Доцяк «Українська кухня» . 2*. Скласти таблицю «Порівняльна характеристика борщів».3**. Підготувати історичну довідку про капусняки.4***. Підготувати повідомлення «Обрядове значення капусняків».

Номер слайду 7

Технологія приготування борщу. Особливості приготування борщів української кухні. Технологія приготування борщу. Особли. Технологія приготування борщу. Особливості приготування борщів української кухні.вості приготування борщів української кухні.

pptx
Додано
29 листопада 2023
Переглядів
278
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку