Детально про онлайн-ресурс Wordwall

Про матеріал
Wordwall можна використовувати для створення інтерактивних вправ і матеріалів для роздруку. Більшість наших шаблонів доступні в інтерактивному вигляді, а також у версії для роздруку. Інтерактивні вправи можна відтворювати на будь-якому веб-пристрої, наприклад, комп'ютері, планшеті, телефоні чи інтерактивній дошці. Учні та учениці можуть відтворювати їх самостійно, або це може робити вчитель чи вчителька в той час як учні та учениці виконують вправу по черзі біля дошки.
Перегляд файлу

 

«Детально про онлайн-ресурс Wordwall»

image

 

 

Інтерактивні вправи та матеріали для роздруку

Wordwall можна використовувати для створення інтерактивних вправ і матеріалів для роздруку. Більшість наших шаблонів доступні в інтерактивному вигляді, а також у версії для роздруку.

Інтерактивні вправи можна відтворювати на будь-якому веб-пристрої, наприклад, комп'ютері, планшеті, телефоні чи інтерактивній дошці. Учні та

учениці можуть відтворювати їх самостійно, або це може робити вчитель чи

вчителька в той час як учні та учениці виконують вправу по черзі біля дошки.

Матеріали для роздруку можна роздрукувати з сайту або завантажити у вигляді файлу PDF. Їх можна використовувати як додаток до інтерактивної вправи або як окрему вправу.

           

image

           

image

image

image

image

 

image

 

imageimage 

image

image

           

image

image

 

image

Інтернет-ресурси: 

https://wordwall.net/uk/features  

https://www.youtube.com/live/LoL-5Y6HZvo?si=8BAnqqEny6qOlBua  https://naurok.com.ua/praktichni-poradi-yak-koristuvatisya-wordwall-na-uroci357085.html  

pdf
Додано
28 листопада 2023
Переглядів
242
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку