Діагностувальна робота. Диктант.

Про матеріал
Диктант для учнів третього класу .що містить завдання на правопис слів з буквами е/и в корені слова, правопис слів із подовженим приголосним звуком, правопис словникових слів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Діагностувальна робота. Диктант Ялина. Підготувала: учитель початкових класів Вяліна Л. М.

Номер слайду 2

Чотирнадцяте грудня. Діагностувальна робота. Диктант. Ялина.

Номер слайду 3

Алгоритм роботи: Послухай уважно текст. Уважно послухай диктант, кожне речення. Дотримуючись правил орфогграфії та пунктуації напиши текст у зошит. Перевір виконану роботу.

Номер слайду 4

Ялина. На зимові свята і канікули чи не в кожному домі зустрінете лісову гостю – ялину. Красується, прибрана вишуканими прикрасами, наповнюючи все навкруги цілющим запахом лісу. Ялина дарує радість не тільки о цій порі. Вона завжди людям у пригоді, адже її деревина з давніх давен і донині використовується в будівництві, є цінною сировиною для промисловості. А ще знайте, що ялина – лікарська та медоносна рослина.

Номер слайду 5

РЕЗУЛЬТАТ діагностичної роботи: Самоаналіз. Познач V :(Як тобі було виконувати завдання?)Мені було дуже легко. Мені була потрібна допомога вчителя чи однокласників. Мені було дуже важко  Бланк оцінювання діагностичної роботи з української мови. Списування. Очікувані результати. Рівень досягнення. Дотримується загальних правил письма. Прискорює письмо в міру своїх психофізіологічних можливостей , не спотворюючи форми букв та їх поєднань. Оформлює охайно письмову роботу в одну лінію. Дотримується абзаців, полів зошита. Знаходить і акуратно виправляє у тексті помилки. 

pptx
Пов’язані теми
Українська мова, 3 клас, Презентації
НУШ
Додано
15 грудня 2023
Переглядів
331
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку