ДИВОВИЖНІ ФАКТИ ПРО ТВАРИН

Про матеріал
Білки відповідають за посадку тисяч дерев у всьому світі Вони можуть бути невеликими, але вони відіграють ключову роль у нашому середовищі так, як ви не уявляли. Ці маленькі пухнасті друзі щороку садять тисячі дерев у всьому світі, завдяки простому забуванню, де вони поховали жолуді.
Перегляд файлу

      МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ 

 

 

«ДИВОВИЖНІ ФАКТИ ПРО ТВАРИН»

 

Природа и животные | Скачать растровый клипарт » Страница 4 | Clip art,  Cute animals, Animals

 

Виконала:

Вчитель початкових класів

Стовпинського НВК

Синюк Ганна Володимирівна

 

 

 

 

 

      Білки відповідають за посадку тисяч дерев у всьому світі

Вони можуть бути невеликими, але вони відіграють ключову роль у нашому середовищі так, як ви не уявляли. Ці маленькі пухнасті друзі щороку садять тисячі дерев у всьому світі, завдяки простому забуванню, де вони поховали жолуді.  

 

 

Стокові векторні зображення Білка | Depositphotos®

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Стрекози створюють серце хвостиками під час спаровуванняСтрекози символізують зміну, трансформацію, пристосованість, знаменують духовний ріст та емоційну зрілість, тому побачити одне з цих створінь навколо має особливе значення. Мало того, але вони втілюють любов у багатьох відношеннях. Вони навіть створюють комбіновану форму серця з хвостиками під час спаровування. 

 

 

 

 

Искусство зажима Dragonfly шаржа Иллюстрация вектора - иллюстрации  насчитывающей зажима, dragonfly: 84822180

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Щури сміються, коли їх лоскочуть

У Берлінському університеті було проведено дослідження з метою вивчення того, що відбувається в людському мозку, коли нас лоскочуть. Тестування на щурах показало, що вони насправді люблять лоскотку, особливо на спині. 

Коли лоскочуть, щури випускають надзвичайно високий звук, схожий на сміх. Вони навіть шукають руку експериментатора, коли ті зупиняються і просять родовжити ще!  

 

 

 

Ratwall/Рататуй - clipart PNG. Обсуждение на LiveInternet - Российский  Сервис Онлайн-Дневников

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Качки люблять серфінг

Качки люблять їздити на хвилі в синьому морі. Їх спостерігали, як вони їхали хвилями океану на берег і знову пливли назад. І так багато раз. Чи може це бути їх улюбленим хобі?

 

Cute Cartoon Duck Клипарты, векторы, и Набор Иллюстраций Без Оплаты  Отчислений. Image 49350869.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      

      Дикі шимпанзе із задоволенням вживають алкоголь

Як цікаві факти про тварин можуть обійтися без мавпочок? Як і люди, шимпанзе люблять отримувати опяніння від алкоголю. Протягом багатьох років дослідники виявили зв’язок між людьми, які вживають алкоголь, і шимпанзе, що шукають природний ферментований алкоголь. Це називається “Гіпотеза про п’яну мавпу”. У гвінейських джунглях ці розумні дикі шимпанзе піднімаються на пальми рафії, щоб викрасти алкогольний сік, який люди збирали в контейнери. Загальна кількість алкоголю в цьому ферментованому пальмовому соці в середньому становить 3 відсотки, що еквівалентно маленькому пиву!  

 

 

Примат обезьяны шимпанзе, обезьяна PNG | HotPNG

 

 

 

    Котяче мявкання – це форма спілкування лише з людьми, а не з іншими котами Коти, наші пухнасті друзі, які люблять проводити свій час, відпочиваючи поруч з нами … або поверх нас, але ви помітили, що вони завжди мяють навколо нас? Ну, це форма спілкування, але лише між котами та людьми. Ви не побачите наших котячих друзів, які використовують ту саму форму контакту з іншою кішкою, крім кошенят та їх матерів. Кішки притуляють голову до людей, щоб вони могли знати, що вони відчувають себе в безпеці. 

 

 

Кіт кліпарт. Безкоштовне завантаження. | Creazilla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Маленькі слоненя самозаспокоюються, смокчучи хобот

Як і людські діти, молоді слони також самозаспокоюються. Діти використовують форму смоктання великого пальця або пустушку, тоді як немовлята слони смокчуть власні хоботи для комфорту. 

 

 

 

 

 

слон векторные изображения, графика и иллюстрации - 123RF

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Самці морські коники народжують потомство

На відміну від усіх інших живих істот на нашій планеті, морські коники – це єдиний вид, де самець переживає вагітність і народжує потомство. Самці морські коники мають на животі мішечки, в яких переносяться до 2000 немовлят одночасно.

Premium Vector | Cute seahorse cartoon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        Однак гігантський тихоокеанський восьминіг – це справді щось дивне. Маючи три серця, дев’ять мізків та блакитну кров, ці восьмирукі істоти – це не що інше, як надзвичайна істота. Один головний мозок управляє їх нервовою системою за допомогою восьми менших мізків, що контролюють кожну з восьми рук. Два серця перекачують кров у свої зябра, а одне велике серце циркулює кров’ю до іншої частини тіла. Вони також можуть маскуватися для захисту під час полювання на їжу та при тривозі випускаючи токсичну фарбу. 

 

Создать мем "Осьминог (Осьминог, octopus clipart, octopus cartoon)" -  Картинки - Meme-arsenal.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       Пінгвіни пропонують один одному камінчики Коли пінгвіни вибирають пару, вони залишаються разом на все життя. Так само, як люди пропонують один одному, обмінюючись кільцем, пінгвіни використовують той же метод, але з камінчиком. Коли вони бачать іншого пінгвіна, який їм подобається, вони приносять до них маленький камінь, який представляє свою прихильність один до одного. 

ᐈ Пингвин клипарт вектор, иллюстрация пингвин | скачать на Depositphotos®