Документ наказ про підсумки виховної роботи за І семестр

Про матеріал

Примірний підсумковий наказ про підсумки виховної роботи за І семестр в школі. Стане у нагоді директорам шкіл та їхнім заступникам.

Процес виховання – це система виховних заходів спрямованих на формування всебічно і гармонійно розвинутої особистості.

Протягом І семестру 2014-2015 навчального року педагогічний колектив НВК продовжував працювати над реалізацією виховної проблеми: «Реалізація напрямків концепції розвитку дітей та молоді у національній системі освіти – шлях до виховання свідомих громадян України». Всі виховні заходи проводилися відповідно до річного плану школи, з метою змістовного дозвілля дітей, виховання патріотичних традицій свого народу, поваги до народних надбань, національних традицій, виховання здорового способу життя.

У І семестрі 2014-2015 навчального року виховні плани класних керівників та План основних виховних заходів НВК було розроблено відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від від 31.10.2011 № 1243 «Про Основні орієнтири виховання учнів 1-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів України».

Перегляд файлу

 

 

 

ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ

СЛАВУТСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

ГОЛОВЛІВСЬКИЙ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС

« ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ  ЗАКЛАД – ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ»

СЛАВУТСЬКОЇ РАЙОННОЇ  РАДИ  ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

НАКАЗ

 

від                                                         Головлі                                           

 

Про підсумки виховної роботи

за  І семестр 2014-2015 навчального року

 

Процес виховання – це система виховних заходів спрямованих на формування всебічно і гармонійно розвинутої особистості.

Протягом  І семестру 2014-2015 навчального року педагогічний колектив НВК продовжував працювати над реалізацією виховної проблеми: «Реалізація напрямків концепції розвитку дітей та молоді у національній системі освіти – шлях до виховання свідомих громадян України». Всі виховні заходи проводилися відповідно до річного плану школи, з метою змістовного дозвілля дітей, виховання патріотичних традицій свого народу, поваги до народних надбань, національних традицій, виховання здорового способу життя.

У І семестрі 2014-2015 навчального року виховні плани класних керівників та План основних виховних заходів НВК було розроблено відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від  від 31.10.2011 № 1243 «Про Основні орієнтири виховання учнів 1-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів України».

Протягом І семестру навчального року у школі було проведено такі виховні заходи:

  • Свято «День знань» (1 вересня) під керівництвом заступника директора НВК з НВР. У проведенні свята брали участь усі учні та вчителі НВК а також вихованці та вихователі ДНЗ «Ромашка».
  • Перший урок «Україна – єдина країна» (класні керівники та вихователь).
  • День фізичної культури та спорту під керівництвом вчителя фізкультури Окуневського В. В. для учнів 1-11 класів.
  • Свято присвячене працівникам освіти, який підготував і провів з 11 класом класний керівник Окуневський В.В.
  • Тиждень енергозбереження, в якому були задіяні всі учнів НВК.
  • Тиждень вивчення Правил пожежної безпеки (                                           ). В рамках тижня діти: малювали тематичні малюнки, прослухали ряд бесід, відвідали виховні години, писали диктант, а учні 8-9 класів провели тренінг «                                                                                       ».
  • «16 днів проти насильства» (з 25 листопада по 10 грудня 2014 року). Діти дізналися «Що називають насильством, та яким буває насильство», ще раз познайомилися із своїми правами, а також дізналися куди потрібно звертатися у випадку насилля над ними з боку батьків, ровесників та вчителів.
  •  «День писемності» де учні декламували вірші про мову, співали пісні та  згадували  і  відтворювали  українські  традиції  та  обряди (Шевчук Л. Д.).
  • День пам’яті жертв Голодоморів:

22.11 – урочиста лінійка, бесіди, виховні години, перегляд кінофільмів;

23.11 – загальнонаціональна хвилина мовчання, акція «Запали свічку».

  • Міжнародний день інваліда. Учні першого класу прослухали бесіду «Міжнародний день інваліда»,  на якій дізналися про поняття «інвалід» та як правильно ставитись до людей-інвалідів. З учнями 3 класу було проведено практичне заняття «Разом ми подолаємо будь-які труднощі», де учні мали змогу долати труднощі із якими стикаються інваліди. А учні 6 - 11 класів були присутні на уроці доброти «Дивіться на нас як на рівних».
  • День Збройних сил України. У рамках дня було проведено: виховні години, тематичні вечори, уроки Мужності, конкурс малюнків та плакатів, віршів і пісень, вікторину, змагання.
  • Тиждень  правових знань (05.12 – 12.12.2013р.). протягом тижня учні малювали малюнки, створювали презентації, слухали бесіди про свої права та правопорушення а також про покарання у разі їх порушення. (Керівник: Косік Ю. О., класні керівники)
  • Новорічний ранок «Пригоди в лісі», на якому вихованці ДНЗ «Ромашка» декламували вірші, співали пісні та водили хороводи.
  • Свято Нового року «Новорічне диво» піл керівництвом класного керівника 6-7 класів Мох Л.С. та 9 класу Муравської Н. М.  (участь приймали всі діти).

Протягом І семестру у НВК діяло учнівське самоврядування, президентом якого була Шмагай Оксана (9 клас). На засіданнях учнівського самоврядування обговорювалися питання відвідування учнями школи, відвідування фізичної зарядки, поведінки учнів у школі, підготовка до загальношкільних свят, презентація виконання обов’язків президента та членів учнівського самоврядування.

Впродовж І семестру  2014-2015 навчального року у НВК діяли гуртки за інтересами.

Проведено було святкові та загальношкільні батьківські збори, святкові та тематичні лінійки, щотижневі робочі лінійки (щопонеділка).

Протягом семестру вдалося налагодити роботу  ради профілактики. Учнів, які стоять на внутрішкільному обліку  немає.

Протягом навчального року налагоджено роботу по проведенню відкритих виховних годин та батьківських класних зборів.

Виходячи з вищесказаного

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Заступнику директора НВК з НВР Мох Л. С.:

1.1. Продовжувати контролювати підготовку свят у НВК, проведення вечорів, виховних годин, класних батьківських зборів, перевіряти відповідність виховним планам проведення заходів, розроблені сценарії та заходи проведення свят своєчасно давати на затвердження директору НВК, інформувати відділ освіти, молоді та спорту.

1.2. Продовжувати складати план батьківського лекторію та відкритих виховних годин.

  1. Керівникам гуртків постійно контролювати охопленість усіх учнів та присутність їх під час занять, своєчасно записувати проведені заняття.
  2. Всім класним керівникам з ІІ семестру навчального року:
  3. Домогтися, щоб всі учні відвідували фіззарядку.
  4. Налагодити тісний зв'язок з батьками, шляхом відвідування їх вдома.
  5. Систематично проводити заплановані класні батьківські збори і засідання оформляти протоколами.
  6. Звернути особливу увагу на естетичне оформлення класу та їх озеленення.
  7. Систематично контролювати роботу чергових учнів по класу.
  8. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника директора НВК з НВР Мох Л. С.

 

 

Директор НВК                                                                                           Н. І.Савенко

 

З наказом ознайомлено                                                                               Ю.О. Косік

 

doc
Пов’язані теми
Педагогіка, Виховна робота
Додано
12 грудня 2018
Переглядів
9545
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку