Дослідження "Уявна подорож навколо Північної Америки."

Про матеріал
Планування. Порізаність берегів Північної Америки сприяла виникненню тут численних морських портів. Але ми виберемо найзручніші.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Уявна подорож навколо Північної Америки. Підготувала учениця 7 класу. Гороховатськох ЗОШ І-ІІІ ступенів. Безрукова Поліна

Номер слайду 2

Планування. Порізаність берегів Північної Америки сприяла виникненню тут численних морських портів. Але ми виберемо найзручніші.

Номер слайду 3

Наша перша зупинка – порт Норфолк. Там ми поповнимо запаси прісної води та продуктів харчування. Потім ми попливемо у порт Чарльзтон, де трохи відпочинемо. На карті визначимо шлях до наступної зупинки. Ми попливемо на півострів Флорида. Запасемося прісною водою та харчами. Дізнаємося цікаві факти про півострів. Наша наступна зупинка – порт Новий Орлеан. У цьому місті ми відчуємо колорит Північної Америки. Прогуляємось по красивим вуличкам. Знову поповнимо наші запаси. Веракрус – порт, де ми наберемо харчів та відпочинемо, щоб відвідати Ямайку. Кінгстон – порт на о. Ямайка. Тут ми пізнаємо дуже цікавий острів. Запасемося водою та харчами. Наступна зупинка – Панамський канал. Дуже цікаво, як кораблі його долають?У наступному порту підготуємося до далекої подорожі. Лос – Анджелес – дуже цікаве та велике місто, по якому ми пройдемося та роздивимося його. Поповнимо запаси. Ванкувер – остання зупинка. Красиве місто, на яке потрібно звернути увагу.- Поповнення запасів прісної води та прод. харчуванняppt_xstyle.colorfillcolorfill.type

Номер слайду 4

ІНФОРМАЦІЯ ТА ФОТО ЗІБРАНІ ПІД ЧАС ПОДОРОЖІ Флорида може похизуватися найдовшим узбережжям в США протяжністю в 2170 км, що охоплює безліч піщаних та сонячних пляжів. Крім цього, де б ви не знаходились на території штату, вас відділятиме не більше 100 км від будь-якого пляжу Флориди. Апельсиновий сік вважають національним напоєм Флориди, оскільки понад 60% апельсинів вирощують саме тут. ФЛОРИДА

Номер слайду 5

НОВИЙ ОРЛЕАННавколо Нового Орлеана фактично немає пляжів

Номер слайду 6

ЯМАЙКАОстрів Ямайка був відкритий Христофором Колумбом. Ямайка знаходиться на третьому місці за величиною серед усіх островів Карибського басейну.

Номер слайду 7

ЛОС-АНДЖЕЛЕСУ Лос-Анджелесі проживають вихідці з більш ніж 140 країн світу. За даними перепису, 42,2 % мешканців міста вважали за рідну англійську мову, 41,7 % – іспанську, 2,4 % – корейську, 2,3 % – тагальську, 1,7 % – вірменську, 1,5 % – китайську та 1,3 % – перську мови.

Номер слайду 8

ВАНКУВЕРВанкувер вважається другим за величиною портом в Північній Америці. Ванкувер вважається найдорожчим містом в Північній Америці. Багато мільйонерів і зірок кіно проживають тут постійно.

Номер слайду 9

pptx
Додано
9 листопада 2021
Переглядів
1354
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку