Ефективне спілкування. Формування здорових стосунків.

Про матеріал
Пррезентація до теми "Ефективне спілкування. Формування здорових стосунків."
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Ефективне спілкування. Формування здорових стосунків. Основа здоров’я 9 клас

Номер слайду 2

Що таке спілкування? СПІЛКУВАННЯ — складний, багатоплановий процес установлення та розвитку контактів між людьми, породжуваний потребами у спільній діяльності; містить обмін інформацією, вироблення єдиної стратегії взаємодії, сприйняття та розуміння партнера.

Номер слайду 3

Функції комунікативна — це різні форми та засоби обміну і передавання інформації, завдяки яким стають можливими збагачення дій та вз Інтерактивна — взаємодія між індивідуумами, а саме обмін не лише знаннями, ідеями, а також впливом, взаємними намаганнями, діями тощо.аєморозуміння людей Перцептивна — процес сприйняття партнерами один одного, їх взаємного пізнання як основи для взаєморозуміння.

Номер слайду 4

Ефективне спілкування Ефективне спілкування — це обмін повідомленнями, під час якого співрозмовники демонструють взаємну повагу, і той, хто слухає , сприймає з повідомлення саме те, що має на увазі той, хто говорить.

Номер слайду 5

Здорові стосункі Здорові стосунки – запорука щасливого й успішн ого життя. Між друзі,близькі , знайомі.

Номер слайду 6

Формування здорових стосунків. Кооперація — означає діяти як одна команда, використовувати синергію для досягнення спільної мети. Комунікація — означає бути відкритим до спілкування, не замикатися в собі, завжди обговорювати з близькими те, що вас хвилює. Компроміс — означає потребу розв’язувати проблеми у стосунках через взаємні поступки.

Номер слайду 7

Дякую за увагу!

pptx
До підручника
Основи здоров`я 9 клас (Бех І. Д., Воронцова Т. В., Пономаренко В. С., Страшко С. В.)
Додано
16 березня 2023
Переглядів
436
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку