Есе "ПРОБЛЕМАТИКА РОЗВИТКУ ФІНАНСОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ЕКОНОМІЦІ УКРАЇНИ"

Про матеріал
У цьому есе описано проблеми розвитку фінансових технологій в Україні та запропоновані шляхи вирішення цих проблем.
Перегляд файлу

ПРОБЛЕМАТИКА РОЗВИТКУ ФІНАНСОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ЕКОНОМІЦІ УКРАЇНИ

Фінансові технологічні інновації здійснюють значний вплив на хід суспільного прогресу. Їх могутність полягає в тому, що вони сприяють більш повному використанню сил капіталу для економічного розвитку, зокрема вдосконалюють перерозподіл ліквідного профіциту, чим багато в чому визначають майбутнє.

Додам, упродовж століть Україна не мала своєї фінансової системи, державного бюджету та фінансової політики. З моменту проголошення незалежності України постала необхідність створення власної фінансової системи. Систему треба було створювати в кризових умовах. Свідченням цієї кризи став величезний дефіцит бюджету, наростаюча емісія грошей та інфляція, що її супроводжувала;зростання внутрішнього та зовнішнього боргу країни; наявність великої кількості збиткових підприємств; платіжна криза в народному господарстві; значні суми непродуктивних витрат і втрат; зростання обсягів незавершеного будівництва; криза платіжних відносин держави в зовнішньоекономічній сфері, падіння рівня життя населення.

Як і в багатьох економічних процесах, процес розвитку даних технолгій: з одного боку, фінансові інновації створюються для зменшення невизначеності й зниження її негативних наслідків, а з іншого боку, функціонування фінансових інновацій зумовлює виникнення або поглиблення невизначеності.

На даний момент проблема розвитку фінансових технологій в економіці України є. Таким чином, фінансова криза, яка сьогодні постала на світових ринках, обумовлює значення пошуку оптимізації певних витрат та часу. Перед Україною постала така проблема, як фінансування та доходи. На сьогодні в цій сфері відчувається криза.

На мою думку, вирішити дану проблему можна таким чином, залучати кваліфікованих фахівців, які будуть правильно розпоряджатися фінансами. Дані технології повинні бути логічними та добре сфінансованими.

Таким чином, для ефективного розвитку економіки фінансова діяльність повинна базуватись на логістичній концепції, як джерелі отримання конкурентних переваг. На даному етапі фінансові технології вступають у системну взаємодію з комплексом наявних технологій, зокрема логістичних, створюючи підґрунтя для розвитку такого напряму як логістична підтримка фінансових технологій. А це, в свою чергу, грає важливу роль в становленні економіки як такої. На мою думку, сьогодні фінансові технології потрібно розвивати та вдосконалювати.

 

docx
Додано
13 травня 2020
Переглядів
892
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку