Флешмоб "Модниця зима". Підготувала вчитель початкових класів Куцик Наталія Іванівна

Про матеріал
Дев'ятий рік поспіль у третю неділю січня з ініціативи Міжнародної федерації лижного спорту відзначається незвичайне свято, присвячене погодному явищу - Всесвітній день снігу. Головна мета заходу - показати зиму в усій своїй красі та залучити дітей і дорослих до активного с пособу життя за допомогою зимового відпочинку
Перегляд файлу

 

Флешмоб

 

"Модниця Зима.”

 

Всесвітній день снігу (World Snow Day)

 

Дев’ятий рік поспіль у третю неділю січня з ініціативи Міжнародної федерації лижного спорту відзначається незвичайне свято, присвячене погодному явищу- Всесвітній день снігу (World Snow Day). Цього року свято припало на 17 січня.

 

Зазвичай у Всесвітній день снігу влаштовуються всілякі спортивні заходи: змагання з лижних гонок, хокейні матчі, масові катання на санках, ковзанах, катання на собачих упряжах, презентації снігових та льодових скульптур і різні веселі конкурси.

 

Головна мета ж заходів всесвітнього свята снігу - показати зиму в усій своїй красі та залучити дітей і дорослих до активного способу життя за допомогою зимового відпочинку.

 

Учні 1 класу підтримали ідею флешмобу “Всесвітній день снігу”. Батьки надіслали фото зимових розваг своїх дітей. А що з цього вийшло, ви можете побачити переглянувши відеоролик, та школярі впевнені: “Снігові розваги - це супер модно!”

 

“Модниця Зима. Снігові розваги - це супер модно”





 

doc
Додав(-ла)
Куцик Наталія
Додано
20 лютого 2021
Переглядів
369
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку