Головні принципи безпечного селфі

Про матеріал
Селфі – відносно нове захоплення сучасної людини. Ні одне свято або захід не проходить без спільного селфі, а «лайки» все частіше стають показниками успішності людини в її соціальній групі. Безперечно, селфі має багато плюсів, це і приємні спогади, позитивне сприйняття себе, підвищення самооцінки. Та на жаль, багато хто, заради забави робить незвичайні, знімки, в пошуках унікальних кадрів наражають себе на небезпеку. Адже, коли людина робить селфі, не дивиться на всі боки, у неї притупляється увага, і вона може просто не помітити небезпеку, що наближається. Будьте уважні та обережні!!!!
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Головні принципи безпечного селфі!

Номер слайду 2

Переконайтеся, що Ви перебуваєте на безпечній відстані від: Рухомого транспорту. Проводів під напругою. Хижаків

Номер слайду 3

Запам’ятайте ці попереджувальні знаки!!! Енергетичні об’єкти під напругою!Наближатися до них - смертельно небезпечно!!!!

Номер слайду 4

Не тримаєте в руках предмети, що представляють небезпеку: Гострі предмети та зброю. Працюючі електроприлади Джерела відкритого вогню

Номер слайду 5

Переконайтеся, що ваше положення в просторі стійке: Перебуваєте на твердій поверхніЗберігаєте рівновагу, захищені від можливості впасти. Спираєтесь на об’єкти і конструкції, які надійно закріплені

Номер слайду 6

Керувати транспортним засобом Займатися екстремальним видом спорту Виконувати небезпечні види робіт. Паралельно з фотографуванням не можна:

Номер слайду 7

Будьте уважні та обережні!!!Життя - дорожче за фото!

pptx
Додав(-ла)
Батюк Леся
Пов’язані теми
Психологія, Інші матеріали
Додано
26 жовтня 2022
Переглядів
165
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку