Гра "Потяг". Автоматизація звука С у словах зі збігом приголосних

Про матеріал

Мета: автоматизація звука С у словах зі збігом приголосних.

Хід гри: Гравцям роздається по 4 картки, одна картка кладеться на середину столу, так щоб було видно всім гравцям, інші карти лежать на столі стопкою сорочкою вгору. Гравці ходять по черзі. Їм треба викладати ряд з карт, так щоб хоча б одна картинка на їх картці збігалася з картинкою, що лежить на столі крайньою. Ряд можна продовжувати в будь-яку сторону. Виклавши карту на стіл, гравець називає картинку, яка збігається, потім добирає із загальної стопки карту, щоб на руках знову було 4 карти. Якщо у гравця немає потрібної карти, він бере одну карту із загальної стопки. Якщо після цього у нього все одно нічим ходити, гравець пропускає хід. Виграє гравець, який швидше за інших виклав всі свої карти.
Словник: космонавт, каструля, соска, гуска,капуста, миска,міст, хвіст, бісквіт, свинка, каска, намисто, маска, кіоск, стакан, весна, сто, сметана, скейт, сосна.

Перегляд файлу

Гра «Потяг»

Мета: автоматизація звука С зі збігом приголосних.

Хід гри: Гравцям роздається по 4 картки, одна картка кладеться на середину столу, так щоб було видно всім гравцям, інші карти лежать на столі стопкою сорочкою вгору. Гравці ходять по черзі. Їм треба викладати ряд з карт, так щоб хоча б одна картинка на їх картці збігалася з картинкою, що лежить на столі крайньою. Ряд можна продовжувати в будь-яку сторону. Виклавши карту на стіл, гравець називає картинку, яка збігається, потім добирає із загальної стопки карту, щоб на руках знову було 4 карти. Якщо у гравця немає потрібної карти, він бере одну карту із загальної стопки. Якщо після цього у нього все одно нічим ходити, гравець пропускає хід. Виграє гравець, який швидше за інших виклав всі свої карти. Словник: космонавт, каструля, соска, гуска,капуста, миска,міст, хвіст, бісквіт, свинка, каска, намисто, маска, кіоск, стакан, весна, сто, сметана, скейт, сосна.

                 


pdf
Пов’язані теми
Логопедія, Інші матеріали
Додано
3 січня 2019
Переглядів
1450
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку